Egendom i månaden

TS0337 amazing Villa for sale, must be seen, at a brilliant price of 169,950€

Informationsantrag

Name
E-mail

Till Salu

Perla TS0320 - €149,500

Härlig quad stil hörnet Villa med stort vackert vardagsrum/matrum. Öppen planlösning fullt utrustat kök. Två dubbla sovrum, 2 badrum. Luftkonditionering enheter i hela. Vacker trädgård och områden för att sitta ute. Solarium med utsikt till Alicante. Utanför finns en parkering som är en bekväm storlek för en bil. Gemenskapen är betjänad av en stor gemensam pool med gångavstånd. Boendet är prissatt för att sälja snabbt och måste ses att uppskattas.

Villa TS0440 - €245,000

Vackra parhus villa med härlig utsikt på 360 sm2 tomt. 3 sovrum, 3 badrum (2 badrum med badkar och dusch, 1 med dusch), stort vardagsrum/matsal och fullt utrustat kök. Utomhus finns det en privat pool för 8 x 4 m med romerska steg, solarium, terrass och uteplats. Boendet har också Säkerhetsgaller, luftkonditionering och takfläkt i alla rum. Boendet ligger inom gångavstånd eller en kort bilresa till alla bekvämligheter och de underbara sandstränderna i Carabassi.

Semi Detached Villa - TS0339 - €260,000

Vackra parhus villa med öppen utsikt i Urb. Monte Y Mar, Gran Alacant. Med 3 sovrum, 3 badrum (2 badrum med badkar och dusch, 1 med dusch), stort vardagsrum/matsal och fullt utrustat kök med kyl/frys, tvättmaskin, ugn och spis. Utomhus finns det en 8 x 4 m privat pool, solarium, terrass och uteplats. Boendet har en full sized underbuild som för närvarande används för lagring och garage. Detta underbuild är klar för utveckling och vill tillägga betydande värde till egenskapen. Boendet har luftkonditionering i loungen och 3 sovrum. Villan är byggd på en 400 ms2 tomt.

Villa TS102 - €299,000

Fantastiska villa i utmärkt skick, med 3 sovrum, 3 badrum (2 badrum), bra storlek vardagsrum / matrum, fullt utrustat kök, vackra väl etablerad LÅG underhåll trädgård, stort garage för BIL OCH LAGRING, ytterligare parkering för 2 bilar, PRIVAT pool, täckt solterass OCH terrass med fantastisk utsikt. 3: e sovrummet nås genom egen trappa, med badrum och som leder till en fantastisk solarium. PROPERTY har luftkonditionering i hela, grillar, myggnät, säljs fullt möblerad, i en stor plats, verkligen måste setts

House TS0338 - ­€125,000

HÄRLIG AURORA PLUS RADHUS PÅ EN HÖRNTOMT MED UNDERBUILD. 3 SOVRUM, 3 BADRUM, VARDAGSRUM/MATRUM, KÖK MED VERKTYGET RUM SOM RYMMER DEN KYL/FRYS OCH TVÄTTMASKIN. DET FINNS OCKSÅ EN STOR UNDERBUILD BESTÅENDE AV DET TREDJE SOVRUMMET, TILLSAMMANS MED EN LOUNGE OCH DEN TREDJE BADRUMMEN. UTOMHUS FINNS EN SOLTERRASS MED FANTASTISK UTSIKT, UTEPLATS PÅ FRAMSIDAN. BOENDET HAR ÄVEN SÄKERHETSGALLER. GEMENSAM POOL INOM 25YDS. MÅSTE SES ATT UPPSKATTAS. PRISSATTA ATT SÄLJA.

New Build Villa TSM 0401 from €197,900

Hus Design – Linda. Detta är ett nytt bygga boende koncept baserat på funktionalitet och flexibilitet. Detta är ett parhus hus på en tomt på upp till 218 kvadratmeter. Köparen har möjlighet att välja utformning och material som bäst passar deras behov och krav. Boendet är byggt på två våningar, med en option för en underbuild (källaren) där det är tillgängligt. Boendet har en balkong och en veranda intill den underbara poolen 6 x 3 m (som ingår) med tillgång av trapporna i 2 x 2 m. Ett modernt, bekvämt och ekologiska hus är bara några av kvaliteterna av denna önskvärd egenskap. Dessutom byggaren erbjuder ett val av 2, 3 eller 4 sovrum, 1, 2 eller 3 badrum separat kök eller en öppen planen lounge/kök design. Några av designfunktioner är öppna för diskussion med byggaren. Visning enligt överenskommelse.

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.