Egendom i månaden

WONDERFUL PROPERTY

Informationsantrag

Name
E-mail

Till Salu

TS0484 - €395,000

Thansa Estate Agents presenterar ett av de bästa husen till salu i Gran Alacant. Det är en villa belägen i en liten utveckling med endast 16 hus, designad med en hög nivå av uppmärksamhet på detaljer och avancerade ytskikt, med ett lysande energicertifikat betyg B. Bottenvåningen byggdes 2019 och består av ett mycket rymligt vardagsrum/matsal i dubbel höjd, med ett öppet kök och mycket ljus tack vare de stora fönstren som vetter mot terrassen och privat pool Upp till första våningen hittar vi två stora sovrum, alla med eget badrum och inbyggda garderober. På översta våningen finns en underbar terrass på 60 m² med vidsträckt utsikt över bergen och 360 utsikter. Underbart för att leva utanför. Huset är utrustat med kanalsystem för varm/kall luftkonditionering, larm- och säkerhetssystem samt fiber- och tv-anslutning. Köket och badrummen är fullt utrustade. De tre badrummen har fönster och direktventilation.

TS0488 - €149,000

Vackert presenterat Altomar 1 Townhouse redo att flytta in. 4 sovrum, 2 badrum och separat toalett. Stor lounge i anslutning till fullt utrustat kök. Fastigheten är fullt möblerad med härliga smakfulla möbler och säljs som sett. Boendet är en del av Altomar-samhället som har ett stort gemensamt poolkomplex tillsammans med tennisbanor. Fastigheten måste ses som uppskattad

TS0483 - €385,000

Charmig villa med 3 sovrum med härlig öppen utsikt. Fastigheten är alla på en nivå, bestående av 3 dubbelrum, 2 badrum, (ett badrum). Stor öppen planlösning Lounge och matplats, i anslutning till välutrustat kök med öppen planlösning. Den stora tomten innehåller en 8m x 4m pool med romerska steg förutom en separat specialbyggd grillplats. Det finns ett separat garage och ytterligare terrängparkering. De väletablerade trädgårdarna är trevligt arrangerade med ett överflöd av blommor, buskar och träd. Boendet har luftkonditionering i hela byggnaden, tillsammans med säkerhetsgrillar. Denna fastighet måste ses som uppskattad.

TS0472 - €300,000

Vacker villa med 4 sovrum med härlig öppen utsikt. Bottenvåningen består av en stor öppen planlösning Lounge & Dining,vilket leder till välutrustat kök. Det finns också 2 sovrum och två badrum (ett badrum) på denna våning. Trappor ner från denna våning leder till ytterligare 2 sovrum, ett stort duschrum och stort vardagsrum / vardagsrum. Den 350 kvadratmeter stora tomten har en härlig privat pool med romerska trappsteg. Solariet har ytterligare sittgrupper för avkoppling och ger spektakulär utsikt över Alicante och bergen bortom. Ovanligt för denna typ av fastighet kommer villan med ett garage tillsammans med parkering utanför gatan. Boendet har luftkonditionering i hela byggnaden. Detta är en obefläckad egendom som måste ses för att uppskattas.

TS0463 - €119,000

Väl presenterad bottenvåning 3 säng Lägenhet med härlig trädgård. Tre sovrum, 1 familjebadrum. Trevlig lounge och matplats med öppen planlösning kök. Terrassen på framsidan leder till en härlig trädgård med olika ytor för mat och grill. Måste ses för att uppskattas.

TS0466 - €450,000

Modern design 3 sovrum villa i Gran Alacant med omfattande utomhus faciliteter inklusive privat pool, utomhuskök och jacuzzi. En bottenvåningen är ett stort vardagsrum och öppen planlösning modernt kök, 1 sovrum på bottenvåningen med eget badrum, tillsammans med ett extra tvättstuga. På första våningen finns ytterligare två sovrum, ett badrum tillsammans med ett familjebadrum. Det finns också ett stort mezzaninområde, som för närvarande används som kontorsområde, vilket ger en härlig känsla av utrymme till första våningen. UTANFÖR som nämnts är en privat pool, jacuzziområde och välutrustat utanför köket. Boendet har gascentralvärme och luftkonditionering i hela byggnaden. Denna fastighet måste ses som uppskattad.

Thansa Estate Agents Limited
Telephone: 0044 (0)7553.512.942
Telephone: 0034 646.225.159
E-mail: info@thansa.com
UK Company Reg no. 10066977

Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.