Egendom i månaden

Wonderful Gran Vista reduced to 220,000€

Informationsantrag

Name
E-mail

Till Salu

TS0483 - €385,000

Charmig villa med 3 sovrum med härlig öppen utsikt. Fastigheten är alla på en nivå, bestående av 3 dubbelrum, 2 badrum, (ett badrum). Stor öppen planlösning Lounge och matplats, i anslutning till välutrustat kök med öppen planlösning. Den stora tomten innehåller en 8m x 4m pool med romerska steg förutom en separat specialbyggd grillplats. Det finns ett separat garage och ytterligare terrängparkering. De väletablerade trädgårdarna är trevligt arrangerade med ett överflöd av blommor, buskar och träd. Boendet har luftkonditionering i hela byggnaden, tillsammans med säkerhetsgrillar. Denna fastighet måste ses som uppskattad.

TS0472 - €299,000

Vacker villa med 4 sovrum med härlig öppen utsikt. Bottenvåningen består av en stor öppen planlösning Lounge & Dining,vilket leder till välutrustat kök. Det finns också 2 sovrum och två badrum (ett badrum) på denna våning. Trappor ner från denna våning leder till ytterligare 2 sovrum, ett stort duschrum och stort vardagsrum / vardagsrum. Den 350 kvadratmeter stora tomten har en härlig privat pool med romerska trappsteg. Solariet har ytterligare sittgrupper för avkoppling och ger spektakulär utsikt över Alicante och bergen bortom. Ovanligt för denna typ av fastighet kommer villan med ett garage tillsammans med parkering utanför gatan. Boendet har luftkonditionering i hela byggnaden. Detta är en obefläckad egendom som måste ses för att uppskattas.

TS0461 - € 220,000

Obefläckade Town House till salu i den härliga utvecklingen av Gran Vista i Gran Alacant. 3 dubbla Sovrum, 2 Badrum, ett fullt utrustat öppet designkök. Stor lounge med balkong av. En andra lounge ligger på bottenvåningen. Det finns en härlig bakträdgård med matplats tillsammans med en privat parkering på framsidan av fastigheten. Grunderna för utvecklingen är väl underhållna vilket inkluderar en privat tennisbana tillsammans med en vacker badplats med enastående havsutsikt.

TS0463 - €119,000

Väl presenterad bottenvåning 3 säng Lägenhet med härlig trädgård. Tre sovrum, 1 familjebadrum. Trevlig lounge och matplats med öppen planlösning kök. Terrassen på framsidan leder till en härlig trädgård med olika ytor för mat och grill. Måste ses för att uppskattas.

TS0466 - €450,000

Modern design 3 sovrum villa i Gran Alacant med omfattande utomhus faciliteter inklusive privat pool, utomhuskök och jacuzzi. En bottenvåningen är ett stort vardagsrum och öppen planlösning modernt kök, 1 sovrum på bottenvåningen med eget badrum, tillsammans med ett extra tvättstuga. På första våningen finns ytterligare två sovrum, ett badrum tillsammans med ett familjebadrum. Det finns också ett stort mezzaninområde, som för närvarande används som kontorsområde, vilket ger en härlig känsla av utrymme till första våningen. UTANFÖR som nämnts är en privat pool, jacuzziområde och välutrustat utanför köket. Boendet har gascentralvärme och luftkonditionering i hela byggnaden. Denna fastighet måste ses som uppskattad.

TS0467 - €325,000

Härlig fristående villa med 5 sovrum och 4 badrum. På bottenvåningen och första våningen finns 3 sovrum, det största sovrummet har en stor terrass med öppen utsikt och 3 badrum, lounge, matplats och terrass. Dessutom finns det en stor underbyggd som innehåller ytterligare 2 sovrum 1 badrum och vardagsrum med extra kök. På villans marker finns en stor privat pool samt ett utomhuskök. Huset har luftkonditionering (Varm & Kall) i hela. Villan ligger i det lugna området nedre Gran Alacant och ligger bara en kort 15 minuters promenad till stranden och en ännu kortare promenad för butiker, barer, restauranger och andra lokala bekvämligheter. Denna villa måste ses för att uppskattas.

Thansa Estate Agents Limited
Telephone: 0044 (0)7553.512.942
Telephone: 0034 646.225.159
E-mail: info@thansa.com
UK Company Reg no. 10066977

Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.