Egendom i månaden

TS0337 amazing Villa for sale, must be seen, just reduced to crazy 158,900€

Informationsantrag

Name
E-mail

Till Salu

Villa TS0443 - €365,000

Anrättningar rymlig Villa i Gran Alacant, med totalt 5 sovrum och 4 badrum arrangerade som en 3 sovrumsvilla över 2 våningar och en ytterligare separat 2 sovrum lägenhet i underbuild. Bottenvåningen består av 2 sovrum, 2 badrum (ett badrum), stort vardagsrum med extra matplats och fullt utrustat kök. Första våningen finns 1 sovrum med badrum (en-suite) härlig solarium. Underbuild (källaren) består av 2 sovrum, badrum och stort vardagsrum, kök/diner med en ingång/utgång till trädgården. Fastigheten har en funktion pool och Jacuzzi smälter vackert in i välskött och välsorterad trädgården. Parkering inom fastigheten av 2/3 bilar. Ett fantastiskt boende som måste ses att uppskattas.

Detached Villa TS0337 - €158,900

Denna vackra oklanderligt presenterade tre dubbelrum Villa i sin egen tomt med gemensam pool. Stort fullt utrustat kök med ny kyl / frys, diskmaskin, ugn spis och mikrovågsugn med galleria som leder bort. Härlig vardagsrum matrum med öppen eld. Nedervåningen toalett. Det stora sovrummet har balkong och eget duschrum, 2 ytterligare sovrum med familj badrum. En trappa upp finns ett stort solarium med härlig öppen utsikt. Utanför finns stor trädgård med många fruktträd och matplats, parkering för 3 bilar. Vid ytterdörren finns en härlig täckt uteplats att njuta av kvällen solnedgången. Gemensam pool. Har luftkonditionering, larm och många extrafunktioner . Det mycket ses för att uppskattas!

Perla TS0320 - €149,500

Härlig quad stil hörnet Villa med stort vackert vardagsrum/matrum. Öppen planlösning fullt utrustat kök. Två dubbla sovrum, 2 badrum. Luftkonditionering enheter i hela. Vacker trädgård och områden för att sitta ute. Solarium med utsikt till Alicante. Utanför finns en parkering som är en bekväm storlek för en bil. Gemenskapen är betjänad av en stor gemensam pool med gångavstånd. Boendet är prissatt för att sälja snabbt och måste ses att uppskattas.

Semi Detached Villa - TS0339 - €260,000

Vackra parhus villa med öppen utsikt i Urb. Monte Y Mar, Gran Alacant. Med 3 sovrum, 3 badrum (2 badrum med badkar och dusch, 1 med dusch), stort vardagsrum/matsal och fullt utrustat kök med kyl/frys, tvättmaskin, ugn och spis. Utomhus finns det en 8 x 4 m privat pool, solarium, terrass och uteplats. Boendet har en full sized underbuild som för närvarande används för lagring och garage. Detta underbuild är klar för utveckling och vill tillägga betydande värde till egenskapen. Boendet har luftkonditionering i loungen och 3 sovrum. Villan är byggd på en 400 ms2 tomt.

Villa TS102 - €299,000

Fantastiska villa i utmärkt skick, med 3 sovrum, 3 badrum (2 badrum), bra storlek vardagsrum / matrum, fullt utrustat kök, vackra väl etablerad LÅG underhåll trädgård, stort garage för BIL OCH LAGRING, ytterligare parkering för 2 bilar, PRIVAT pool, täckt solterass OCH terrass med fantastisk utsikt. 3: e sovrummet nås genom egen trappa, med badrum och som leder till en fantastisk solarium. PROPERTY har luftkonditionering i hela, grillar, myggnät, säljs fullt möblerad, i en stor plats, verkligen måste setts

House TS0338 - ­€125,000

HÄRLIG AURORA PLUS RADHUS PÅ EN HÖRNTOMT MED UNDERBUILD. 3 SOVRUM, 3 BADRUM, VARDAGSRUM/MATRUM, KÖK MED VERKTYGET RUM SOM RYMMER DEN KYL/FRYS OCH TVÄTTMASKIN. DET FINNS OCKSÅ EN STOR UNDERBUILD BESTÅENDE AV DET TREDJE SOVRUMMET, TILLSAMMANS MED EN LOUNGE OCH DEN TREDJE BADRUMMEN. UTOMHUS FINNS EN SOLTERRASS MED FANTASTISK UTSIKT, UTEPLATS PÅ FRAMSIDAN. BOENDET HAR ÄVEN SÄKERHETSGALLER. GEMENSAM POOL INOM 25YDS. MÅSTE SES ATT UPPSKATTAS. PRISSATTA ATT SÄLJA.

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.