Egendom i månaden

WONDERFUL PROPERTY

Informationsantrag

Name
E-mail

Till Salu

TS0519 - 129,950€

Ett underbart radhus med 2 sovrum med 2 badrum - och utsikt över den gemensamma poolen. Den har en stor terrass och balkong i det stora sovrummet. På bottenvåningen finns Lounge Diner Kök Galleria och duschrum, på övervåningen 2 sovrum och huvudbadrum. I ett lysande läge ca 10 min promenad till stranden. ska ses!

TS0499 - 449,000€ Alicante

Rymlig LÄGENHET I CENTRUM AV ALICANTE MED INGÅENDE GARAGEPLATS. Exceptionellt läge. Fantastisk lägenhet i centrala Alicante med en yta på 160 m2. Den har ett stort kök/galleri, vardagsrum, 3 sovrum och 2 badrum (1 med eget badrum) Luftkonditionering kall och varm. Huset ligger nära Plaza de la Montañeta i centrala Alicante, nära stranden i Postiguet och även nära alla bekvämligheter. Huset har hiss. Besök utan förpliktelser

TS0488 - €149,000

Vackert presenterat Altomar 1 Townhouse redo att flytta in. 4 sovrum, 2 badrum och separat toalett. Stor lounge i anslutning till fullt utrustat kök. Fastigheten är fullt möblerad med härliga smakfulla möbler och säljs som sett. Boendet är en del av Altomar-samhället som har ett stort gemensamt poolkomplex tillsammans med tennisbanor. Fastigheten måste ses som uppskattad

TS0483 - €385,000

Charmig villa med 3 sovrum med härlig öppen utsikt. Fastigheten är alla på en nivå, bestående av 3 dubbelrum, 2 badrum, (ett badrum). Stor öppen planlösning Lounge och matplats, i anslutning till välutrustat kök med öppen planlösning. Den stora tomten innehåller en 8m x 4m pool med romerska steg förutom en separat specialbyggd grillplats. Det finns ett separat garage och ytterligare terrängparkering. De väletablerade trädgårdarna är trevligt arrangerade med ett överflöd av blommor, buskar och träd. Boendet har luftkonditionering i hela byggnaden, tillsammans med säkerhetsgrillar. Denna fastighet måste ses som uppskattad.

TS0472 - €300,000

Vacker villa med 4 sovrum med härlig öppen utsikt. Bottenvåningen består av en stor öppen planlösning Lounge & Dining,vilket leder till välutrustat kök. Det finns också 2 sovrum och två badrum (ett badrum) på denna våning. Trappor ner från denna våning leder till ytterligare 2 sovrum, ett stort duschrum och stort vardagsrum / vardagsrum. Den 350 kvadratmeter stora tomten har en härlig privat pool med romerska trappsteg. Solariet har ytterligare sittgrupper för avkoppling och ger spektakulär utsikt över Alicante och bergen bortom. Ovanligt för denna typ av fastighet kommer villan med ett garage tillsammans med parkering utanför gatan. Boendet har luftkonditionering i hela byggnaden. Detta är en obefläckad egendom som måste ses för att uppskattas.

TS0466 - €450,000

Modern design 3 sovrum villa i Gran Alacant med omfattande utomhus faciliteter inklusive privat pool, utomhuskök och jacuzzi. En bottenvåningen är ett stort vardagsrum och öppen planlösning modernt kök, 1 sovrum på bottenvåningen med eget badrum, tillsammans med ett extra tvättstuga. På första våningen finns ytterligare två sovrum, ett badrum tillsammans med ett familjebadrum. Det finns också ett stort mezzaninområde, som för närvarande används som kontorsområde, vilket ger en härlig känsla av utrymme till första våningen. UTANFÖR som nämnts är en privat pool, jacuzziområde och välutrustat utanför köket. Boendet har gascentralvärme och luftkonditionering i hela byggnaden. Denna fastighet måste ses som uppskattad.

Thansa Estate Agents Limited
Telephone: 0044 (0)7553.512.942
Telephone: 0034 646.225.159
E-mail: info@thansa.com
UK Company Reg no. 10066977

Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.