Egendom i månaden

TS0338 NOW OPEN TO OFFERS ONLY 125,000€

Informationsantrag

Name
E-mail

Till Salu

Villa TS0446 - €490,000

Vackert presenteras Villa med privat pool. 4 dubbla sovrum, 4 badrum, 2 lounger, ett på bottenvåningen, andra på plan 1. Fullt utrustat kök med alla apparater. En andra 'sommarkök' i trädgården. Härlig 9 x 3 m pool omgiven av gräsyta. 21sqm källare. anlagd trädgård med automatiska bevattningssystem. Natural gas uppvärmning, luftkonditionering i alla utrymmen. Automatisk slutare persienner i alla fönster. Måste ses att uppskattas.

Detached Villa TS0445 - €299,000

Underbar Split Level Villa - 4 sovrum, 3 badrum, stor privat pool, öppen utsikt, satellit-TV och wi-fi. Säker avskild trädgård. På huvudnivån finns lounge matsal, kök, 2 sovrum och 2 badrum (1 ensuite) Nedervåningen är en stor lägre nivå med andra lounge med altandörrar som leder till poolområdet. På denna våning hittar du två dubbelrum, och det finns ett tredje badrum på denna nivå. Som en extra funktion finns det ett andra grundläggande kök som är utrustat med ett kylskåp som gör det enkelt att skapa dina favoritdrycker medan du sitter vid poolen. Parasoller, solstolar BBQ etc är runt poolen. Villa har luftkonditionering.

TS0444 Puerto Marina Apt - €120,000

Vackert upplagda markplanslägenhet i Puerto Marina. 2 sovrum, 1 badrum (inklusive fristående dusch), utrustat fullt kök. Trägolv i hela. – Luftkonditionering i vardagsrum och sovrum. Härlig utanför området. Tillgång till stor gemensam pool. Kort gångavstånd till alla bekvämligheter, inklusive butiker, barer och restauranger. Måste ses att uppskattas.

Villa TS0443 - €365,000

Anrättningar rymlig Villa i Gran Alacant, med totalt 5 sovrum och 4 badrum arrangerade som en 3 sovrumsvilla över 2 våningar och en ytterligare separat 2 sovrum lägenhet i underbuild. Bottenvåningen består av 2 sovrum, 2 badrum (ett badrum), stort vardagsrum med extra matplats och fullt utrustat kök. Första våningen finns 1 sovrum med badrum (en-suite) härlig solarium. Underbuild (källaren) består av 2 sovrum, badrum och stort vardagsrum, kök/diner med en ingång/utgång till trädgården. Fastigheten har en funktion pool och Jacuzzi smälter vackert in i välskött och välsorterad trädgården. Parkering inom fastigheten av 2/3 bilar. Ett fantastiskt boende som måste ses att uppskattas.

Semi Detached Villa - TS0339 - €260,000

Vackra parhus villa med öppen utsikt i Urb. Monte Y Mar, Gran Alacant. Med 3 sovrum, 3 badrum (2 badrum med badkar och dusch, 1 med dusch), stort vardagsrum/matsal och fullt utrustat kök med kyl/frys, tvättmaskin, ugn och spis. Utomhus finns det en 8 x 4 m privat pool, solarium, terrass och uteplats. Boendet har en full sized underbuild som för närvarande används för lagring och garage. Detta underbuild är klar för utveckling och vill tillägga betydande värde till egenskapen. Boendet har luftkonditionering i loungen och 3 sovrum. Villan är byggd på en 400 ms2 tomt.

House TS0338 - ­€125,000

HÄRLIG AURORA PLUS RADHUS PÅ EN HÖRNTOMT MED UNDERBUILD. 3 SOVRUM, 3 BADRUM, VARDAGSRUM/MATRUM, KÖK MED VERKTYGET RUM SOM RYMMER DEN KYL/FRYS OCH TVÄTTMASKIN. DET FINNS OCKSÅ EN STOR UNDERBUILD BESTÅENDE AV DET TREDJE SOVRUMMET, TILLSAMMANS MED EN LOUNGE OCH DEN TREDJE BADRUMMEN. UTOMHUS FINNS EN SOLTERRASS MED FANTASTISK UTSIKT, UTEPLATS PÅ FRAMSIDAN. BOENDET HAR ÄVEN SÄKERHETSGALLER. GEMENSAM POOL INOM 25YDS. MÅSTE SES ATT UPPSKATTAS. PRISSATTA ATT SÄLJA.

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.