Egendom i månaden

TS0337 amazing Villa for sale, must be seen, just reduced to crazy 158,900€

Informationsantrag

Name
E-mail

Till Salu

Villa TS102 - €299,000

Fantastiska villa i utmärkt skick, med 3 sovrum, 3 badrum (2 badrum), bra storlek vardagsrum / matrum, fullt utrustat kök, vackra väl etablerad LÅG underhåll trädgård, stort garage för BIL OCH LAGRING, ytterligare parkering för 2 bilar, PRIVAT pool, täckt solterass OCH terrass med fantastisk utsikt. 3: e sovrummet nås genom egen trappa, med badrum och som leder till en fantastisk solarium. PROPERTY har luftkonditionering i hela, grillar, myggnät, säljs fullt möblerad, i en stor plats, verkligen måste setts

House TS0338 - ­€125,000

HÄRLIG AURORA PLUS RADHUS PÅ EN HÖRNTOMT MED UNDERBUILD. 3 SOVRUM, 3 BADRUM, VARDAGSRUM/MATRUM, KÖK MED VERKTYGET RUM SOM RYMMER DEN KYL/FRYS OCH TVÄTTMASKIN. DET FINNS OCKSÅ EN STOR UNDERBUILD BESTÅENDE AV DET TREDJE SOVRUMMET, TILLSAMMANS MED EN LOUNGE OCH DEN TREDJE BADRUMMEN. UTOMHUS FINNS EN SOLTERRASS MED FANTASTISK UTSIKT, UTEPLATS PÅ FRAMSIDAN. BOENDET HAR ÄVEN SÄKERHETSGALLER. GEMENSAM POOL INOM 25YDS. MÅSTE SES ATT UPPSKATTAS. PRISSATTA ATT SÄLJA.

Reduced TSK0328 - House in Balsares €130,000

Beläget i den pittoreska lilla byn av Balsares, denna lilla urbanisering av endast 18 hus har utsikt över nu beviljade, håls 18 golfbana. Bara några minuters bilresa från Gran Alacant innebär alla lokala bekvämligheter nära till hands. Den fiske byn Santa Pola är bara en kort bilresa bort som är flygplatsen och livliga staden Alicante. Byggt till en mycket hög standard, detta helt nya, stora hus kort består av: 4 sovrum, 3 badrum, stort kök (12m 2) med galleria, vardagsrum och främre balkong, under bygga (16m 2), privat säker parkering för 2 bilar och en gemensam pool. Som säljs till off plan pris, men redo nu, erbjuds här omgående avslutningen. Nyligen värderas mycket högre än försäljningspriset innebär en inteckning skulle garanteras, om det behövs. Seriösa erbjudanden inbjudna och en del utbyte kommer att beaktas. Denna möjlighet kommer inte att vara tillgängliga för länge, så allvarlig förfrågningar vänligen endast. Mer detaljer och planritningar finns på...

Apt TS0334 - €140,000

Vacker lägenhet i Urb. Novamar 4, Gran Alacant, det är en tyst gemenskap med härlig gemensam pool. Lägenheten har 2 sovrum, 2 badrum (1 med dusch, 1 med badkar och dusch), lounge/diner med satellit-TV, fullt utrustat kök. Det har luftkonditionering i vardagsrum och sovrum. Utomhus finns det en terrass, en trappa upp en underbar privat solarium med öppen utsikt. Hotellet ligger i ett bra läge, med lätt tillgång till fantastiska stränder, barer restauranger och butiker.

VILLA TS0322 - 259,000€

Härlig villa med en stor tomt och privat pool, med 2 sovrum, 2 badrum, varav en är eget badrum, vardagsrum med brittiska satellit-TV och wifi installerat, vilket leder till matplats, fullt utrustat kök med alla nya apparater. Utanför finns en fantastisk solarium med fantastisk utsikt, är det en 400 kvm tomt med en 8x4 pool med romerska steg, finns ett område med bordtennis inrättas. Det finns privat parkering inom tomten. Villan kommer sett, med riktigt bra kvalitet möbler. Fastighetsförmedling prissatta att sälja snabbt. Måste ses!

TS0321- €390.000 Reduced

Oberoende villa med 2000 kvm tomt i Santa POLA.WITH 4 dubbelrum, och 3 badrum, 2 har eget badrum, utrustat kök, med dagrum bestående av vardagsrum och matplats, De viktigaste loungen har en underbar terrass med utsikt över poolen. Utanför finns en 8X4 POOL med sommar kök, matplats och altan, också ett duschrum och omklädningsrum. Verkligen måste ses, bara vackra.

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.