Egendom i månaden

TS0338 NOW OPEN TO OFFERS ONLY 115,000€

Informationsantrag

Name
E-mail

Till Salu

TS0444 Puerto Marina Apt - €120,000

Vackert upplagda markplanslägenhet i Puerto Marina. 2 sovrum, 1 badrum (inklusive fristående dusch), utrustat fullt kök. Trägolv i hela. – Luftkonditionering i vardagsrum och sovrum. Härlig utanför området. Tillgång till stor gemensam pool. Kort gångavstånd till alla bekvämligheter, inklusive butiker, barer och restauranger. Måste ses att uppskattas.

Villa TS0443 - €365,000

Anrättningar rymlig Villa i Gran Alacant, med totalt 5 sovrum och 4 badrum arrangerade som en 3 sovrumsvilla över 2 våningar och en ytterligare separat 2 sovrum lägenhet i underbuild. Bottenvåningen består av 2 sovrum, 2 badrum (ett badrum), stort vardagsrum med extra matplats och fullt utrustat kök. Första våningen finns 1 sovrum med badrum (en-suite) härlig solarium. Underbuild (källaren) består av 2 sovrum, badrum och stort vardagsrum, kök/diner med en ingång/utgång till trädgården. Fastigheten har en funktion pool och Jacuzzi smälter vackert in i välskött och välsorterad trädgården. Parkering inom fastigheten av 2/3 bilar. Ett fantastiskt boende som måste ses att uppskattas.

Apt TS0334 - €140,000

Vacker lägenhet i Urb. Novamar 4, Gran Alacant, det är en tyst gemenskap med härlig gemensam pool. Lägenheten har 2 sovrum, 2 badrum (1 med dusch, 1 med badkar och dusch), lounge/diner med satellit-TV, fullt utrustat kök. Det har luftkonditionering i vardagsrum och sovrum. Utomhus finns det en terrass, en trappa upp en underbar privat solarium med öppen utsikt. Hotellet ligger i ett bra läge, med lätt tillgång till fantastiska stränder, barer restauranger och butiker.

TS0321- €390.000 Reduced

Oberoende villa med 2000 kvm tomt i Santa POLA.WITH 4 dubbelrum, och 3 badrum, 2 har eget badrum, utrustat kök, med dagrum bestående av vardagsrum och matplats, De viktigaste loungen har en underbar terrass med utsikt över poolen. Utanför finns en 8X4 POOL med sommar kök, matplats och altan, också ett duschrum och omklädningsrum. Verkligen måste ses, bara vackra.

New Build Villa TSM 0401 from €197,900

Hus Design – Linda. Detta är ett nytt bygga boende koncept baserat på funktionalitet och flexibilitet. Detta är ett parhus hus på en tomt på upp till 218 kvadratmeter. Köparen har möjlighet att välja utformning och material som bäst passar deras behov och krav. Boendet är byggt på två våningar, med en option för en underbuild (källaren) där det är tillgängligt. Boendet har en balkong och en veranda intill den underbara poolen 6 x 3 m (som ingår) med tillgång av trapporna i 2 x 2 m. Ett modernt, bekvämt och ekologiska hus är bara några av kvaliteterna av denna önskvärd egenskap. Dessutom byggaren erbjuder ett val av 2, 3 eller 4 sovrum, 1, 2 eller 3 badrum separat kök eller en öppen planen lounge/kök design. Några av designfunktioner är öppna för diskussion med byggaren. Visning enligt överenskommelse.

Villa TSK0327 - €285.000

Exceptionellt värde, med många extrafunktioner och säljs fullt möblerad. Nyligen omvandlats och komplett med alla nödvändiga licenser här egenskapen består av 5 stora sovrum, 3 badrum, vardagsrum med matplats med öppen spis, fullt utrustat oberoende kök, veranda område, solarium, externa skåp lagring och grillplats . Utanför området har tilltalande design och är mycket lågt underhåll. Fastigheten har också privat parkering. Extras inkluderar: Varmt och kallt luftkonditionering, Säkerhetsgaller , myggnät, takfläktar, Centralvärme, garderober, attraktiv handfat, 2 extra dubbelrum Tittar Rekommenderad

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.