Egendom i månaden

TS0337 amazing Villa for sale, must be seen, at a brilliant price of 169,950€

Informationsantrag

Name
E-mail

Uthyrning

TPA164 - Gran Alacant

Underbar Split Level Villa - 9 sovplatser i 4 sovrum, 3 badrum, stor privat pool, öppna vyer, satellit-TV och wi-fi. Säker avskild trädgård. På huvudplanen finns vardagsrumsdelområdet, köket, 2 sovrum och 2 badrum (1 ensuite) Nedervåningen är en stor lägre nivå med andra loungen med altandörrar som leder till poolområdet. På denna våning hittar du två dubbelrum, 1 har extra enkelsäng användbart för ett ungt barn. Och det tredje badrummet ligger på den här nivån. Som en extra funktion finns det ett andra grundläggande kök som är utrustat med ett kylskåp som gör det enkelt att skapa dina favoritdrycker medan du sitter vid poolen. Parasoller, solstolar BBQ etc är runt poolen. Villa har luftkonditionering.

TPA165 - Gran Alacant

En stor villa med plats för 12 personer på 400m² tomt över 3 våningar. Det har 6 dubbelrum (3 med dubbelsängar och 3 med 2 x singlar), 4 badrum {2 är ensuite], 2 lounger, båda med brittisk TV, matsal, välutrustat kök med tvättmaskin, diskmaskin, spis, ugn, Mikrovågsugn och kyl / frys. På övervåningen finns ett stort solarium med öppen utsikt över Alicante. Utanför finns en 10m x 4m privat simbassäng med romerska trappor, utedusch, solstolar, bord och stolar, grill, täckt terrass. Fastigheten har också luftkonditionering, säkerhetsgrillar, wifi, parkeringsplatser utanför området. Bra läge, inom 5 minuters gångavstånd från barer, restauranger och snabbköp.

TPA151- Gran Alacant

Vacker villa på stor 520m² tomt med 4 dubbelrum (3 med dubbelsängar och 1 med 2 x singlar), 3 duschrum {1 är ensuite], vardagsrum / matrum med stor TV, välutrustat kök med tvättmaskin, diskmaskin, spis , Ugn, mikrovågsugn och kyl / frys. Utanför finns en 10m x 4m privat pool med romerska steg, utedusch, liggande solstolar, bord och stolar, stort solarium med underbar utsikt, terrass på terrassen. Fastigheten har också luftkonditionering och säkerhetsgrill. Off road parkering

TPA163 - Gran Alacant

Underbar frontlinje 2 sovrum hus i exklusiva Urb. El Faro på Gran Alacant. Med fantastisk utsikt över Medelhavet och Alicante City. Det är verkligen speciellt. Huset består av underbara terrasser fram och bak, men jag tror att ryggen kommer att vinna ditt hjärta och sitta och titta över Med. Stor Lounge Diner, fullt utrustat kök och nere toalett, på övervåningen finns 2 dubbelrum (1 med dubbelsäng, 1 med 2 enkelsängar) och familj badrum. Det finns en extra säng för barn, så huset kan ta 4 vuxna och 2 barn. Vackra trädgårdar och stor gemensam pool och tennisbanor.

TPA162 - Gran Alacant

Vacker villa med underbar utsikt över Urb. Monte Y Mar, Gran Alacant. Med 3 sovrum (1 med dubbelsäng, 2 med 2 enkelsängar), 3 badrum (2 badrum med badkar och dusch, 1 med dusch), stor vardagsrum / matrum och fullt utrustat kök med kyl / frys, tvättmaskin, ugn Och spis. Utanför finns en 8m x 4m privat pool, solarium, terrass och uteplats. Fastigheten har också privat parkering och garage och luftkonditionering i loungen och de 3 sovrummen. Härlig semester att ha haft här!

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.