Egendom i månaden

TS0338 NOW OPEN TO OFFERS ONLY 125,000€

Informationsantrag

Name
E-mail

Uthyrning

TPA168 - Gran Alacant

Härlig villa med 3 sovrum, ligger i Monte Y Mar, Gran Alacant. Bottenvåningen består av 2 sovrum, ett med en dubbelsäng, andra med två enkelsängar. Två 2 badrum (ett badrum) på denna våningen, lounge/matsal, fullt utrustat kök. På första våningen är det 3 dubbla sovrummet med 1 dubbelsäng och 1 enkelsäng, och ett stort solarium med utsikt över parken. Villan har Wifi och AirCon i alla sovrum. Villan har en stor kaklad terrass med privat pool (8 x 4 m) med romerska steg och grillplats. Det är ett perfekt läge med bara 15 minuters promenad till närmaste barer, restauranger och snabbköp.

TPA921 - Gran Alacant

Nyligen renoverad vacker bottenvåning grön lägenhet i Urb. Puerto Marino, Gran Alacant med gemensam pool, presenteras med alla nya möbler till en mycket hög standard. 2 sovrum (1 med dubbelsäng, 1 med 2 enkelsängar), 1 badrum med duschkabin, vardagsrum / matsal och Wifi och brittisk TV, fullt utrustat kök med kyl / frys, mikrovågsugn, tvättmaskin och ugn / spis. Det finns en härlig terrass som har grill, solstolar, bord och stolar. Fastigheten har också luftkonditionering i vardagsrum / matsal och sovrum. Fastigheten ligger nära barer, restauranger, stormarknader och busshållplatser.

TPA0922 - Gran Alacant

Oklanderligt presenteras 3 sovrum Villa i sin egen tomt med gemensam pool. Stort fullt utrustat kök inklusive tvättmaskin och diskmaskin, härlig lounge diner med öppen eld. Nedre toalett. Det största sovrummet har balkong och eget badrum med dusch, 2 ytterligare sovrum med badrum. På övervåningen finns en stor solterrass med härlig öppen utsikt. Täckt uteplats på framsidan av huset för att njuta av solnedgången på kvällen. Hotellet har Wifi och aircondition i hela. Nära till affärer, barer, restauranger och alla faciliteter.

TPA167 - Gran Alacant

x singlar, 3 duschrum {1 är ensuite], stort vardagsrum/matsal som leder ut till terrassen, kök med tvättmaskin, diskmaskin, spis, ugn, mikrovågsugn och kylskåp / frys. På övervåningen finns det en trevlig terrass med öppen utsikt. Utanför finns det en 10 x 4 m pool med romerska steg, utedusch, fällbara solstolar, bord och stolar, altan. Fastigheten har även luftkonditionering, Wi-Fi, off road parkering. Bra läge, inom 10 minuters gångavstånd från barer, restauranger och snabbköp.

TPA101 - 2 bedroom with aircon

Urb. Monte Y mar, Gran Alacant. Vacker villa på stor 650m ² tomt med 2 dubbelrum (1 dubbelsäng 2 x singlar), badrum, lounge / diner med stora TV, välutrustat kök med tvättmaskin, spis, kyl / frys. Utanför finns en 10m x 4m privat pool med romerska steg, utedusch, solstolar, bord och stolar, stora solarium med härlig utsikt, terrass. Fastigheten har även luftkonditionering och Säkerhet fönster. parkering för flera bilar.

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.