Egendom i månaden

WONDERFUL PROPERTY

 

Click for Alicante, Spain Forecast

 


En introduktion till THANSA ESTATE AGENTS

Vi är ett familjeföretag som grundades över 17 år och hyrde och säljer i Gran Alacant, nära Alicante på Costa Blanca, Spanien. Vårt mål är att tillhandahålla en professionell och vänlig service före, under och efter din semesteruthyrning eller köp eller försäljning av en fastighet i Spanien med oss ​​själva. Vår webbplats erbjuder en tjänst med lättanvända funktioner.

 

BOSTADSAGENTER GRAN ALACANT ……. Vi är specialiserade på semesterbostäder förutom försäljning och har många kunder som har haft semester med oss ​​många gånger genom åren. Kunder har förvandlats till vänner, vi har sett familjer växa upp, vi strävar efter att ta hand om människor medan de är här och tror att vi har hanterat de flesta scenarier.

 

GRAN ALACANT FASTIGHETSFÖRSÄLJNING ...…… .Thansa erbjuder ett brett urval av fastigheter, allt från magnifika villor till studiolägenheter.

 

ALICANTE FASTIGHETSFÖRSÄLJNING ………. Vi strävar efter att "hålla din hand" genom hela processen och prata både spanska och engelska.

 

SPANSKA VILLAS FÖR SÄLJNING ……… Genom åren har vi haft många återkommande kunder. Med flera kunder som köper via vårt kontor, sedan hyr och sedan säljer via oss, så en fullständig komplett service

 

Kom och se vårt område …… .. Thansa välkomnar dig till detta vackra land med 300 soldagar per år, havet, de närliggande bergen, Elche's Palm Forests, underbara Alicante och mycket mer. Gran Alacant ligger mellan Alicante och den charmiga fiskebyn Santa Pola. Vi ligger 12 kilometer från staden Alicante och 9 kilometer från Alicantes flygplats och inom 20 minuter från den historiska staden Elche.

 

Kom och njut av allt som Spanien har att erbjuda ... vi är här för att ta hand om det

Image result for twitter logo@thansa03130

Image result for facebook logo Thansa

Image result for instagram thansa_property


Kom och njut av allt som Spanien har att erbjuda ... vi är här för att ta hand om det

Thansa Estate Agents Limited
Telephone: 0044 (0)7553.512.942
Telephone: 0034 646.225.159
E-mail: info@thansa.com
UK Company Reg no. 10066977

Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.
English Spanish norsk svenska Nederlands