Topper van de Maand

TS0338 NOW OPEN TO OFFERS ONLY 125,000€

Informatie-aanvraag

Naam
E-mail

Villa's, landhuizen te koop

Villa TS0446 - €490,000

Mooi gepresenteerd Villa met privé zwembad. 4 dubbele slaapkamers, 4 badkamers, 2 salons, een op de begane grond, de tweede op de 1e verdieping. Volledig ingerichte keuken met alle toestellen. Een tweede 'zomerkeuken' in de tuin. Mooie 9 m x 3 m zwembad omgeven door gras. 21sqm kelder. aangelegde tuin met automatische irrigatiesysteem. Natural gas verwarming, Airconditioning in de gehele. Automatische sluiter jaloezieën op alle vensters. Moet gezien worden om te worden gewaardeerd.

Detached Villa TS0445 - €299,000

Prachtige split-level villa - 4 slaapkamers, 3 badkamers, groot privé zwembad, vrij uitzicht, satelliet-tv en wi-fi. Veilige afgelegen tuin. Op het hoogste niveau, is de lounge eethoek, grote keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers (1 ensuite) Beneden is een groot lager niveau met tweede woonkamer met openslaande deuren naar het zwembad. Op deze verdieping vindt u twee tweepersoonsslaapkamers, en er is een derde badkamer op dit niveau. Als een toegevoegde functie is er een tweede eenvoudige keuken die is uitgerust met een koelkast waardoor het gemakkelijk is om uw favoriete drankjes te maken terwijl u bij het zwembad zit. Parasols, ligbedden BBQ etc zijn rond het zwembad. Villa heeft airco.

TS0444 Puerto Marina Apt - €120,000

Mooi gepresenteerd gelijkvloers appartement in Puerto Marina. 2 slaapkamers, 1 badkamer (inclusief standalone douche), ingerichte volledig keuken. Houten vloer. -Klimaatregelaars in woonkamer en slaapkamer. Heerlijk buiten gebied. Toegang tot grote gemeenschappelijk zwembad. Korte loopafstand van alle voorzieningen zoals winkels, bars en restaurants. Moet gezien worden om te worden gewaardeerd.

Villa TS0443 - €365,000

Mooi gepresenteerd ruime Villa in Gran Alacant, met een totaal van 5 slaapkamers en 4 badkamers ingericht als een 3 slaapkamer villa op 2 verdiepingen en een extra aparte 2-slaapkamerappartement in de kruipruimte. De begane grond bestaande uit 2 slaapkamers, 2 badkamers (een ensuite), grote zithoek met extra eethoek en volledig ingerichte keuken. De eerste verdieping is 1 slaapkamer met badkamer (badkamer) mooie solarium. De kruipruimte (kelder) bestaat uit 2 slaapkamers, badkamer en grote woonkamer, keuken/eetkamer met een ingang/toegang tot de tuin. De eigenschap geniet een functie zwembad en Jacuzzi mengen prachtig in de tuin goed onderhouden en goed gevulde. Binnen het bezit van 2/3 auto's parkeren. Een prachtige eigenschap die moet worden gezien om te worden gewaardeerd.

Semi Detached Villa - TS0339 - €260,000

Prachtige half-vrijstaande villa met prachtig open uitzicht in Urb. Mar Y Monte, Gran Alacant. Met 3 slaapkamers, 3 badkamers (2 en-suite met bad en douche, 1 met douche), grote woonkamer en een volledig uitgeruste keuken met koelkast/vriezer, wasmachine, oven en kookplaat. Buiten is er een privé zwembad van 8 m x 4 m, solarium, terras en patio. Het pand heeft een volledige formaat kruipruimte die momenteel wordt gebruikt voor de opslag en garage. Deze kruipruimte gereed is voor ontwikkeling en zou een aanzienlijke meerwaarde aan de eigenschap. De eigenschap heeft airconditioning in de woonkamer en 3 slaapkamers. De Villa is gebouwd op een perceel van 400 ms2.

House TS0338 - ­€125,000

MOOIE AURORA PLUS TOWNHOUSE OP EEN HOEK PERCEEL MET KRUIPRUIMTE. 3 SLAAPKAMERS, 3 BADKAMERS, LOUNGE/EETKAMER, KEUKEN MET UTILITY KAMER DIE HERBERGT DE KOELKAST MET VRIESVAK EN WASMACHINE. ER IS OOK EEN GROTE KRUIPRUIMTE BESTAANDE UIT DE DERDE SLAAPKAMER, SAMEN MET EEN ZITHOEK EN DE DERDE BADKAMER. BUITEN IS ER EEN SOLARIUM MET EEN FANTASTISCH UITZICHT, PATIO GEBIED NAAR VOREN. DE EIGENSCHAP HEEFT OOK VEILIGHEID GRILLS. GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD BINNEN 25YDS. MOET GEZIEN WORDEN OM TE WORDEN GEWAARDEERD. GEPRIJST OM TE VERKOPEN.

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.