Topper van de Maand

Wonderful Gran Vista reduced to 220,000€

Informatie-aanvraag

Naam
E-mail

Villa's, landhuizen te koop

TS0483 - €385,000

Charmante villa met 3 slaapkamers en een prachtig open uitzicht. De woning is allemaal op een niveau, bestaande uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, (een en-suite). Grote open lounge en eethoek, grenzend aan goed ingerichte open keuken. Het grote perceel omvat een zwembad van 8m x 4m met Romeinse trappen naast een aparte speciaal gebouwde barbecueruimte. Er is een aparte garage en extra off-road parkeergelegenheid. De gevestigde tuinen zijn aangenaam ingericht met een overvloed aan bloemen, struiken en bomen. De accommodatie is overal voorzien van airconditioning en beveiligingsgrills. Deze accommodatie moet worden gezien als gewaardeerd.

TS0472 - €299,000

Prachtige villa met 4 slaapkamers en een prachtig open uitzicht. De begane grond bestaat uit een grote open Lounge & Dining-ruimte, die leidt naar een goed ingerichte keuken. Er zijn ook 2 slaapkamers en twee badkamers (een en-suite) op deze verdieping. Trap naar beneden vanaf deze verdieping leidt naar 2 verdere slaapkamers, een grote doucheruimte en grote lounge / zitkamer. Het perceel van 350 m² omvat een mooi privézwembad met Romeinse trappen. Het solarium heeft nog meer zitjes om te ontspannen en biedt een spectaculair uitzicht op Alicante en de bergen daarachter. Ongebruikelijk voor dit type woning is de villa voorzien van een garage samen met off street parking. De accommodatie heeft overal airconditioning. Dit is een onberispelijke accommodatie die moet worden gezien om te worden gewaardeerd.

TS0461 - € 220,000

Vlekkeloos Town House te koop in de mooie ontwikkeling van Gran Vista in Gran Alacant. 3 tweepersoonsslaapkamers, 2 badkamers, een volledig ingerichte open design keuken. Grote lounge met balkon uit. Op de begane grond bevindt zich een tweede lounge. Er is een mooie achtertuin met eethoek samen met een eigen parkeerplaats aan de voorzijde van het pand. De gronden van de ontwikkeling zijn goed onderhouden die een eigen tennisbaan samen met een prachtig zwemgebied met uitstekende zeeën uitzicht omvat

TS0463 - €119,000

Goed gepresenteerde begane grond 3 bed Appartement met mooie tuin. Drie slaapkamers, 1 familie badkamer. Mooie lounge en eethoek met open keuken. Terras aan de voorzijde leidt naar een mooie tuin met verschillende ruimtes om te dineren en BBQ. Moet gezien worden om gewaardeerd te worden.

TS0466 - €450,000

Modern design villa met 3 slaapkamers in Gran Alacant met uitgebreide buitenfaciliteiten, waaronder privézwembad, buitenkeuken EN jacuzzi. Een van de begane grond is een grote woonkamer en open moderne keuken, 1 slaapkamer op de begane grond met en-suite badkamer, samen met een extra bijkeuken. Op de 1e verdieping zijn er nog twee slaapkamers, een en-suite samen met een familie badkamer. Er is ook een grote mezzanine, momenteel gebruikt als kantoorruimte, waardoor een heerlijk gevoel van ruimte naar de eerste verdieping. BUITEN zoals vermeld is een privé zwembad, jacuzzi en goed uitgeruste buitenkeuken. De accommodatie heeft overal centrale verwarming op gas en airconditioning. Deze accommodatie moet worden gezien als gewaardeerd.

TS0467 - €325,000

Mooie vrijstaande villa met 5 slaapkamers en 4 badkamers. Op de begane grond en de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers, de grote slaapkamer heeft een groot terras met open uitzicht, en 3 badkamers, lounge, eethoek en terras. Daarnaast is er een grote onderbouw met 2 slaapkamers 1 badkamer en woonkamer met extra keuken. Het terrein van de villa is voorzien van een groot privézwembad en een buitenkeuken. Het huis heeft overal airconditioning (warm en koud). De villa is gelegen in de rustige omgeving van de lagere Gran Alacant en ligt op slechts een korte 15 minuten lopen naar het strand en een nog kortere wandeling voor winkels, bars, restaurants en andere lokale voorzieningen. Deze villa moet worden gezien om te worden gewaardeerd.

Thansa Estate Agents Limited
Telephone: 0044 (0)7553.512.942
Telephone: 0034 646.225.159
E-mail: info@thansa.com
UK Company Reg no. 10066977

Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.