Topper van de Maand

TS0337 amazing Villa for sale, must be seen, at a brilliant price of 169,950€

Informatie-aanvraag

Naam
E-mail

Villa's, landhuizen te koop

Perla TS0320 - €149,500

Mooie quad stijl hoek Villa met grote mooi gepresenteerd Lounge/Diner. Volledig ingerichte open keuken keuken. Twee dubbele slaapkamers, 2 badkamers. Air-conditioning units in. Mooie tuin en gebieden buiten zitten. Zonneterras met prachtig uitzicht naar Alicante. Buiten is een parkeerplaats die een comfortabele grootte voor één auto is. De Gemeenschap wordt bediend door een groot gemeenschappelijk zwembad met gemakkelijke loopafstand. De eigenschap wordt geprijst om te verkopen snel en moet worden gezien om te worden gewaardeerd.

Villa TS0440 - €245,000

Prachtige half-vrijstaande villa met prachtig uitzicht op 360 sm2 perceel. 3 slaapkamers, 3 badkamers (2 en-suite met bad en douche, 1 met douche), grote woonkamer en volledig ingerichte keuken. Buiten is er een privé zwembad van 8 m x 4 m met Romeinse stappen, solarium, terras en patio. Het pand heeft ook veiligheid grills, airconditioning en plafondventilatoren in alle kamers. De eigenschap is binnen het lopen afstand of een korte rit naar alle voorzieningen en de prachtige zandstranden van Carabassi.

Semi Detached Villa - TS0339 - €260,000

Prachtige half-vrijstaande villa met prachtig open uitzicht in Urb. Mar Y Monte, Gran Alacant. Met 3 slaapkamers, 3 badkamers (2 en-suite met bad en douche, 1 met douche), grote woonkamer en een volledig uitgeruste keuken met koelkast/vriezer, wasmachine, oven en kookplaat. Buiten is er een privé zwembad van 8 m x 4 m, solarium, terras en patio. Het pand heeft een volledige formaat kruipruimte die momenteel wordt gebruikt voor de opslag en garage. Deze kruipruimte gereed is voor ontwikkeling en zou een aanzienlijke meerwaarde aan de eigenschap. De eigenschap heeft airconditioning in de woonkamer en 3 slaapkamers. De Villa is gebouwd op een perceel van 400 ms2.

Villa TS102 - €299,000

AMAZING villa in uitstekende staat, met 3 slaapkamers, 3 badkamers (2 en-suite), ruime woon / eetkamer, volledig ingerichte keuken, mooie goed VASTGESTELD onderhoudsvriendelijke tuin, grote garage voor auto en opslag, extra parkeerplaats voor 2 wagens, PRIVATE zwembad, overdekte zonneterras en een terras met prachtig uitzicht. 3e slaapkamer is bereikbaar via EIGEN TRAP, met eigen badkamer en het leiden van een fantastisch solarium. Woning is voorzien conditioning in heel, grills, horren, verkocht volledig gemeubileerd, in een geweldige locatie, moet echt gezien

House TS0338 - ­€125,000

MOOIE AURORA PLUS TOWNHOUSE OP EEN HOEK PERCEEL MET KRUIPRUIMTE. 3 SLAAPKAMERS, 3 BADKAMERS, LOUNGE/EETKAMER, KEUKEN MET UTILITY KAMER DIE HERBERGT DE KOELKAST MET VRIESVAK EN WASMACHINE. ER IS OOK EEN GROTE KRUIPRUIMTE BESTAANDE UIT DE DERDE SLAAPKAMER, SAMEN MET EEN ZITHOEK EN DE DERDE BADKAMER. BUITEN IS ER EEN SOLARIUM MET EEN FANTASTISCH UITZICHT, PATIO GEBIED NAAR VOREN. DE EIGENSCHAP HEEFT OOK VEILIGHEID GRILLS. GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD BINNEN 25YDS. MOET GEZIEN WORDEN OM TE WORDEN GEWAARDEERD. GEPRIJST OM TE VERKOPEN.

New Build Villa TSM 0401 from €197,900

Huis Design-Linda. Dit is een nieuwe build eigenschap concept gebaseerd op functionaliteit en flexibiliteit. Dit is een semi-vrijstaande woning op een perceel van t/m 218 m². De koper heeft de optie van het kiezen van het ontwerp en de materialen die het best past bij hun behoeften en eisen. Het pand is gebouwd op twee verdiepingen, met een optie voor een kruipruimte (kelder), indien beschikbaar. Het pand heeft een balkon en een voorporch naast het schitterende zwembad 6 m x 3 m (die wordt meegeleverd) met toegang via trap van 2 x 2 m. Een moderne, comfortabele en ecologische huis zijn slechts enkele van de kwaliteiten van deze wenselijke eigenschap. Bovendien is de opbouwfunctie voor expressies biedt een keuze uit 2, 3 of 4 slaapkamers, 1, 2 of 3 badkamers aparte keuken of een ontwerp van de lounge/keuken open plan. Een aantal kenmerken van het ontwerp zijn open voor discussie met de opbouwfunctie voor expressies. Bekijken op afspraak.

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.