Topper van de Maand

TS0338 NOW OPEN TO OFFERS ONLY 115,000€

Informatie-aanvraag

Naam
E-mail

Villa's, landhuizen te koop

TS0448 - €275,000

FRISTÅENDE VILLA MED HÄRLIG ÖPPEN UTSIKT. 4 SOVRUM, 3 BADRUM (3 BADRUM), STORT VARDAGSRUM/MATSAL OCH FULLT UTRUSTAT KÖK. DET FINNS EN STOR UNDERBUILD OMRÅDE SOM BESTÅR AV GARAGE, REKREATIONSOMRÅDE MED BILJARD OCH ÄGARNAS WORKSHOP. UTANFÖR FUNKTIONER INKLUDERAR, PRIVAT POOL MED ROMERSKA STEG, SOLARIUM MED UTMÄRKT UTSIKT, ALTAN, MED HÄRLIG SPECIALBYGGDA GRILLPLATS. AIRCON I HELA VILLAN.

House TS0338 - ­€115,000 recently reduced

MOOIE AURORA PLUS TOWNHOUSE OP EEN HOEK PERCEEL MET KRUIPRUIMTE. 3 SLAAPKAMERS, 3 BADKAMERS, LOUNGE/EETKAMER, KEUKEN MET UTILITY KAMER DIE HERBERGT DE KOELKAST MET VRIESVAK EN WASMACHINE. ER IS OOK EEN GROTE KRUIPRUIMTE BESTAANDE UIT DE DERDE SLAAPKAMER, SAMEN MET EEN ZITHOEK EN DE DERDE BADKAMER. BUITEN IS ER EEN SOLARIUM MET EEN FANTASTISCH UITZICHT, PATIO GEBIED NAAR VOREN. DE EIGENSCHAP HEEFT OOK VEILIGHEID GRILLS. GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD BINNEN 25YDS. MOET GEZIEN WORDEN OM TE WORDEN GEWAARDEERD. GEPRIJST OM TE VERKOPEN.

TS0447 - €350,000

Mooi gepresenteerd 4 slaapkamer villa met uitzicht op prachtige gemeenschappelijke zwembad. 4 slaapkamers (een ensuite), 3 badkamers, grote woonkamer en volledig ingerichte keuken met alle toestellen. Grote garage en onder bouwen, met toegang tot het huis. Groot terras uit de lounge, met uitzicht op de tuin zeer goed gepresenteerd. De eigenschap kijkt uit op de tuinen en het gemeenschappelijke zwembad.

TS0449 - Brisamar House - €145,000

Onbevlekt semi-vrijstaande woning in gated community. 3 slaapkamers, 2 badkamers, Lounge /Dining ruimte, ingerichte keuken met Galleria. De eigendom omvat twee terrassen en een balkon van de grote slaapkamer. Er zijn 3 Air-condition eenheden geïnstalleerd in het hele huis. Buiten is een kleine goed onderhouden tuin. We genieten ook van toegang tot het grote gemeenschappelijke zwembad. Vanaf het zonneterras kunt u genieten van lovey open uitzicht op de omgeving. Een goed gepresenteerd eigenschap die moet worden gezien om te worden gewaardeerd.

Villa TS0446 - €475,000 Open to Offers

Mooi gepresenteerd Villa met privé zwembad. 4 dubbele slaapkamers, 4 badkamers, 2 salons, een op de begane grond, de tweede op de 1e verdieping. Volledig ingerichte keuken met alle toestellen. Een tweede 'zomerkeuken' in de tuin. Mooie 9 m x 3 m zwembad omgeven door gras. 21sqm kelder. aangelegde tuin met automatische irrigatiesysteem. Natural gas verwarming, Airconditioning in de gehele. Automatische sluiter jaloezieën op alle vensters. Moet gezien worden om te worden gewaardeerd.

Detached Villa TS0445 - €299,000

Prachtige split-level villa - 4 slaapkamers, 3 badkamers, groot privé zwembad, vrij uitzicht, satelliet-tv en wi-fi. Veilige afgelegen tuin. Op het hoogste niveau, is de lounge eethoek, grote keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers (1 ensuite) Beneden is een groot lager niveau met tweede woonkamer met openslaande deuren naar het zwembad. Op deze verdieping vindt u twee tweepersoonsslaapkamers, en er is een derde badkamer op dit niveau. Als een toegevoegde functie is er een tweede eenvoudige keuken die is uitgerust met een koelkast waardoor het gemakkelijk is om uw favoriete drankjes te maken terwijl u bij het zwembad zit. Parasols, ligbedden BBQ etc zijn rond het zwembad. Villa heeft airco.

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.