Topper van de Maand

TS0338 NOW OPEN TO OFFERS ONLY 115,000€

Informatie-aanvraag

Naam
E-mail

Villa's, landhuizen te koop

TS0454 - €249,950

Vrijstaande Villa met prachtig uitzicht naar Alicante. 3 slaapkamers, 3 badkamers (2 grenzend aan). Salon / eethoek samen met volledig ingerichte keuken. De 1e etage slaapkamer met badkamer (ensuite) heeft toegang tot een groot terras met open zicht naar Alicante bay en omgeving. Aan de achterzijde van de eigenschap is een prive zwembad, met betegelde surround, doel gebouwd BBQ- en zithoek. Deze eigenschap moet worden gezien om te worden gewaardeerd.

TS0455 - €285,000

MOOIE VRIJSTAANDE VILLA PRACHTIG GEPRESENTEERD. 3 SLAAPKAMERS, 3 BADKAMERS (2 EN-SUITE), GROTE LOUNGE/EETKAMER EN EEN VOLLEDIG UITGERUSTE KEUKEN. ER IS EEN GROTE KRUIPRUIMTE/GARAGE AREA. BUITEN FUNCTIES OMVATTEN, PRIVÉ ZWEMBAD MET MOOIE DOEL GEBOUWD BARBECUEPLAATS, ZONNETERRAS MET OPEN UITZICHT, TERRAS, AIRCO VIA UIT DE VILLA. MOET GEZIEN WORDEN OM TE WORDEN GEWAARDEERD.

TS0450 - €129,000

Mooie Terraced woning met grote kruipruimte die is mooi gepresenteerd. 2 slaapkamers, 2 badkamer, op de eerste verdieping met een grote slaapkamer en een lounge ruimte in de kruipruimte. Volledig uitgeruste keuken. Op de bovenste verdieping is het solarium met uitzicht kijken over het gemeenschappelijke zwembad. Korte wandeling naar de bars en restaurants van de Carabassi balken. Een verdere 10 minuten lopen naar de prachtige stranden van Arenales. Eigenschap prijs te verkopen. Moet gezien worden om te worden gewaardeerd.

TS0452 - €259,000

Een mooie 3 slaapkamer villa op Gran Alacant. Deze Villa heeft 3 slaapkamers, 3 badkamers, met inbegrip van 2 met eigen badkamer, keuken, salon en eetkamer en solarium. De tuin van de villa is goed aangelegd voornamelijk aan tegel en gemakkelijk te onderhouden. De eigenschap is ingericht volgens een hoge kwaliteitsstandaard en heeft airconditioning, grills en mug blinds in de Villa, samen met privé parking voor meerdere auto's. Het ligt op 10 minuten lopen naar de lokale winkels, bars en restaurants. Het is slechts 5 minuten rijden naar het prachtige strand van de Carabassi.

TS0448 - €275,000

FRISTÅENDE VILLA MED HÄRLIG ÖPPEN UTSIKT. 4 SOVRUM, 3 BADRUM (3 BADRUM), STORT VARDAGSRUM/MATSAL OCH FULLT UTRUSTAT KÖK. DET FINNS EN STOR UNDERBUILD OMRÅDE SOM BESTÅR AV GARAGE, REKREATIONSOMRÅDE MED BILJARD OCH ÄGARNAS WORKSHOP. UTANFÖR FUNKTIONER INKLUDERAR, PRIVAT POOL MED ROMERSKA STEG, SOLARIUM MED UTMÄRKT UTSIKT, ALTAN, MED HÄRLIG SPECIALBYGGDA GRILLPLATS. AIRCON I HELA VILLAN.

House TS0338 - ­€115,000 recently reduced

MOOIE AURORA PLUS TOWNHOUSE OP EEN HOEK PERCEEL MET KRUIPRUIMTE. 3 SLAAPKAMERS, 3 BADKAMERS, LOUNGE/EETKAMER, KEUKEN MET UTILITY KAMER DIE HERBERGT DE KOELKAST MET VRIESVAK EN WASMACHINE. ER IS OOK EEN GROTE KRUIPRUIMTE BESTAANDE UIT DE DERDE SLAAPKAMER, SAMEN MET EEN ZITHOEK EN DE DERDE BADKAMER. BUITEN IS ER EEN SOLARIUM MET EEN FANTASTISCH UITZICHT, PATIO GEBIED NAAR VOREN. DE EIGENSCHAP HEEFT OOK VEILIGHEID GRILLS. GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD BINNEN 25YDS. MOET GEZIEN WORDEN OM TE WORDEN GEWAARDEERD. GEPRIJST OM TE VERKOPEN.

Thansa Estate Agents Limited
Telephone: 0034 646225159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977

Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.