Topper van de Maand

WONDERFUL PROPERTY

Informatie-aanvraag

Naam
E-mail

Villa's, landhuizen te koop

TS0523 - 209,000€

"Klaar om in te trekken! Ongelooflijke kans om uw nieuwe woning in Gran Alacant te verwerven. Deze gelijkvloerse woning ligt op slechts 5 minuten van de dichtstbijzijnde restaurants, bars en supermarkten. Met een modern en gezellig ontwerp, en met de zuidelijke oriëntatie, laat het veel natuurlijk licht binnen. Het beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers in perfecte staat, een uitgeruste keuken in Amerikaanse stijl en een open salon/eetkamer. Het heeft ook een terras aan de voorkant van ongeveer 20m2, ideaal om van te genieten in de zomer. Mis deze kans op dit prachtige pand in Gran Alacant niet!

TS0522 - 315,000€

Mooie villa met 2 slaapkamers en een grote onderbouw die twee extra slaapkamers kan creëren. De begane grond bestaat uit een grote open woon- en eetkamer met een open keuken. Op dezelfde verdieping is een slaapkamer met ensuite. Boven is er een tweede slaapkamer met eigen badkamer en een extra woonkamer. De grote onderbouw heeft nog een badkamer/wasruimte. Het perceel van 200 m² omvat een prachtig privézwembad. De woning is overal voorzien van airconditioning. Dit is een smetteloos pand dat gezien moet worden om gewaardeerd te worden.

TS0519 - 129,950€

Een prachtig herenhuis met 2 slaapkamers, 2 badkamers en uitzicht op het gemeenschappelijk zwembad. Het heeft een groot terras en balkon van de grote slaapkamer. Op de begane grond is er een Lounge Diner Keuken Galleria en doucheruimte, boven 2 slaapkamers en een grote badkamer. Op een schitterende locatie, ongeveer 10 minuten lopen naar het strand. te bezichtigen!

TS0499 - 449,000€ Alicante

RUIM APPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN ALICANTE MET INBEGREPEN GARAGERUIMTE. Uitzonderlijke locatie. Fantastisch appartement in het centrum van Alicante met een oppervlakte van 160 m2. Het heeft een grote keuken/galerij, woonkamer, 3 slaapkamers en 2 badkamers (1 en suite).Airco koud en warm. Het huis is gelegen nabij de Plaza de la Montañeta in het centrum van Alicante, vlakbij het strand van Postiguet en ook dicht bij alle voorzieningen. De woning heeft een lift. Bezoek vrijblijvend

TS0488 - €149,000

Prachtig gepresenteerd Altomar 1 Townhouse klaar om in te trekken. 4 slaapkamers, 2 badkamers en apart toilet. Grote woonkamer grenzend aan volledig ingerichte keuken. De woning is volledig ingericht met mooie smaakvolle meubels en wordt verkocht zoals gezien. Het pand maakt deel uit van de Altomar-gemeenschap met een groot gemeenschappelijk zwembadcomplex samen met tennisbanen. De accommodatie moet worden gezien om te worden gewaardeerd.

TS0483 - €385,000

Charmante villa met 3 slaapkamers en een prachtig open uitzicht. De woning is allemaal op een niveau, bestaande uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, (een en-suite). Grote open lounge en eethoek, grenzend aan goed ingerichte open keuken. Het grote perceel omvat een zwembad van 8m x 4m met Romeinse trappen naast een aparte speciaal gebouwde barbecueruimte. Er is een aparte garage en extra off-road parkeergelegenheid. De gevestigde tuinen zijn aangenaam ingericht met een overvloed aan bloemen, struiken en bomen. De accommodatie is overal voorzien van airconditioning en beveiligingsgrills. Deze accommodatie moet worden gezien als gewaardeerd.

Thansa Estate Agents Limited
Telephone: 0044 (0)7553.512.942
Telephone: 0034 646.225.159
E-mail: info@thansa.com
UK Company Reg no. 10066977

Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.