Topper van de Maand

TS0337 amazing Villa for sale, must be seen, just reduced to crazy 158,900€

Informatie-aanvraag

Naam
E-mail

Villa's, landhuizen te koop

Villa TS102 - €299,000

AMAZING villa in uitstekende staat, met 3 slaapkamers, 3 badkamers (2 en-suite), ruime woon / eetkamer, volledig ingerichte keuken, mooie goed VASTGESTELD onderhoudsvriendelijke tuin, grote garage voor auto en opslag, extra parkeerplaats voor 2 wagens, PRIVATE zwembad, overdekte zonneterras en een terras met prachtig uitzicht. 3e slaapkamer is bereikbaar via EIGEN TRAP, met eigen badkamer en het leiden van een fantastisch solarium. Woning is voorzien conditioning in heel, grills, horren, verkocht volledig gemeubileerd, in een geweldige locatie, moet echt gezien

House TS0338 - ­€125,000

MOOIE AURORA PLUS TOWNHOUSE OP EEN HOEK PERCEEL MET KRUIPRUIMTE. 3 SLAAPKAMERS, 3 BADKAMERS, LOUNGE/EETKAMER, KEUKEN MET UTILITY KAMER DIE HERBERGT DE KOELKAST MET VRIESVAK EN WASMACHINE. ER IS OOK EEN GROTE KRUIPRUIMTE BESTAANDE UIT DE DERDE SLAAPKAMER, SAMEN MET EEN ZITHOEK EN DE DERDE BADKAMER. BUITEN IS ER EEN SOLARIUM MET EEN FANTASTISCH UITZICHT, PATIO GEBIED NAAR VOREN. DE EIGENSCHAP HEEFT OOK VEILIGHEID GRILLS. GEMEENSCHAPPELIJK ZWEMBAD BINNEN 25YDS. MOET GEZIEN WORDEN OM TE WORDEN GEWAARDEERD. GEPRIJST OM TE VERKOPEN.

Reduced TSK0328 - House in Balsares €130,000

Gelegen in de schilderachtige kleine dorp van Balsares, deze kleine urbanisatie van slechts 18 huizen kijkt uit op de now toegegeven, holes 18 golfbaan. Slechts een paar minuten rijden van de Gran Alacant betekent alle plaatselijke voorzieningen dicht bij de hand. De visserij dorp van Santa Pola is slechts een korte autorit weg als het vliegveld en de bruisende stad Alicante. Gebouwd naar een zeer hoge standaard, deze gloednieuwe, groot dorpshuis kort bestaat uit: 4 slaapkamers, 3 badkamers, grote keuken (12m 2) met galleria, lounge-diner en vooraan balkon, onder bouwen (16m 2), beveiligde ondergrondse parkeergelegenheid voor 2 auto's en een gemeenschappelijk zwembad. Deze eigenschap is verkocht tegen de prijs van off-plan, maar klaar nu, en biedt onmiddellijke voltooiing. Recent gewaardeerde veel hoger dan de verkoopprijs dat een hypotheek zou worden gegarandeerd, betekent indien nodig. Ernstige aanbiedingen uitgenodigd en een uitwisseling deel zal worden overwogen. Deze gelegenheid niet beschikbaar zal zijn voor lang, zo ernstig onderzoeken slechts gelieve. Meer details en de plannen van de vloer beschikbaar op...

Apt TS0334 - €140,000

Mooi appartement in Urb. Novamar 4, Gran Alacant, het is een rustige gemeente met prachtig gemeenschappelijk zwembad. Het appartement heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers (1 met douche, 1 met bad en douche), woonkamer met satelliettv, volledig uitgeruste keuken. Het heeft airconditioning in de lounge en grote slaapkamer. Buiten is er een terras, boven een prachtige privé solarium met riant uitzicht. De woning is in een goede locatie, met gemakkelijke toegang tot fantastische stranden, bars restaurants en winkels.

VILLA TS0322 - 259,000€

Mooie villa met een groot perceel en een eigen zwembad, met 2 slaapkamers, 2 badkamers, waarvan één met badkamer, lounge met de Britse satelliet-tv en wifi geïnstalleerd, leidt tot eethoek, volledig ingerichte keuken met alle nieuwe apparaten. Buiten is er een fantastisch solarium met een prachtig open uitzicht, het is een 400 m² perceel met een 8x4 zwembad met Romeinse trap, is er een ruimte met tafeltennis opgezet. Er is een eigen parkeerplaats op eigen terrein. De villa is gezien, met echt grote kwaliteit meubilair. Onroerend goed geprijsd om snel te verkopen. Moet gezien worden!

TS0321- €390.000 Reduced

ONAFHANKELIJKE VILLA OP 2000 SQM PLOT, IN SANTA POLA.WITH 4 slaapkamers, 3 badkamers, 2 hebben een eigen badkamer, ingerichte keuken met dagverblijf BESTAANDE UIT zit- en eethoek, de lounge beschikt over een terras uitzicht op het zwembad. Buiten is er een 8X4 zwembad met ZOMER keuken, eethoek, en een overdekt terras, ook een douche en kleedruimte. ECHT MOET WORDEN GEZIEN, gewoon mooi.

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.