Topper van de Maand

WONDERFUL PROPERTY

 

Click for Alicante, Spain Forecast

 


Een inleiding tot THANSA ESTATE AGENTS

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 17 jaar verhuurt en verkoopt in Gran Alacant, nabij Alicante aan de Costa Blanca, Spanje. Ons doel is om een ​​professionele en vriendelijke service te bieden voor, tijdens en na uw vakantiehuur of aankoop of verkoop van een woning in Spanje bij onszelf. Onze website biedt een service met gebruiksvriendelijke functies.

 

MAKELAARS GRAN ALACANT ……. Wij zijn gespecialiseerd in vakantiewoningen naast verkoop en hebben veel klanten die in de loop der jaren meerdere keren bij ons op vakantie zijn geweest. Klanten zijn vrienden geworden, we hebben gezinnen zien opgroeien, we willen voor mensen zorgen terwijl ze hier zijn en denken dat we de meeste scenario's hebben aangepakt.

 

GRAN ALACANT EIGENDOMSVERKOOP ……… .Thansa biedt een ruime keuze aan eigendommen, variërend van prachtige villa's tot studio-appartementen.

 

ALICANTE EIGENDOMSVERKOOP ………. We streven ernaar om het hele proces ‘uw hand vast te houden’ en spreken zowel Spaans als Engels.

 

SPAANSE VILLAS TE KOOP ……… Door de jaren heen hebben we veel terugkerende klanten gehad. Met meerdere klanten die via ons kantoor kopen, vervolgens huren en vervolgens via ons verkopen, dus een volledige complete service

 

Kom en zie ons gebied …… .. Thansa heet u welkom in dit prachtige land, met 300 dagen zon per jaar, de zee, de nabijgelegen bergen, de palmbossen van Elche, het prachtige Alicante en nog veel meer. Gran Alacant ligt tussen Alicante en het charmante vissersdorpje Santa Pola. We zijn 12 kilometer van de stad Alicante en 9 kilometer van Alicante Airport en binnen 20 minuten van de historische stad Elche.

 

Kom en geniet van alles wat Spanje te bieden heeft ... we zijn er om voor u te zorgen

 Image result for twitter logo@thansa03130

Image result for facebook logo Thansa

Image result for instagram thansa_property


Kom en geniet van alles wat Spanje te bieden heeft ... we zijn er om voor u te zorgen

  

 

Thansa Estate Agents Limited
Telephone: 0044 (0)7553.512.942
Telephone: 0034 646.225.159
E-mail: info@thansa.com
UK Company Reg no. 10066977

Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.
English Spanish norsk svenska Nederlands