Månedens eiendom

TS0337 amazing Villa for sale, must be seen, just reduced to crazy 158,900€

Demande d'informations

Nom
E-mail

Utleie

TPA0166 - Gran Alacant

Vakre Tomannsbolig med enestående utsikt på 320 sm2 tomt. 3 soverom, 3 bad (2 bad med badekar og dusj, 1 med dusj), stor stue/spisestue og fullt utstyrt kjøkken. Ute er det et privat svømmebasseng med romerske trinn, solarium, terrasse og patio området. Eiendommen har også sikkerhet griller, aircondition i alle rom. Eiendommen er i gangavstand avstand eller en kort kjøretur til alle fasiliteter og fantastiske sandstrendene i Carabassi.

TPA165 - Gran Alacant

En stor frittliggende villa som sover 12, på 400m ² tomt over 3 etasjer. Det har 6 doble soverom (3 med dobbeltsenger og 3 med 2 x singler), 4 bad {2 er ensuite], 2 salonger, begge med britisk TV, spisestue, velutstyrt kjøkken med vaskemaskin, oppvaskmaskin, komfyr, Mikrobølgeovn og kjøleskap / fryser. Ovenpå er det et stort solarium med åpen utsikt over Alicante. Utenfor er det et 10m x 4m privat svømmebasseng med romerske trinn, utendørs dusj, liggende solsenger, bord og stoler, BBQ, foran overbygd terrasse. Eiendommen har også air condition, sikkerhetsgriller, wifi, off road parkering. Flott beliggenhet, innen 5 minutters gangavstand fra barer, restauranter og supermarked.

TPA0164 - Gran Alacant

Wonderful Split Level Villa - soveplass til 9 i 4 soverom, 3 bad, stort privat basseng, åpen utsikt, satellitt-TV og wi-fi. Trygt bortgjemt hageområde. På hovednivå er salongen spisestue, hoved kjøkken, 2 soverom og 2 bad (1 ensuite) Downstairs er et stort lavere nivå med andre salong med patio dører som fører til bassengområdet. På denne etasjen finner du to doble soverom, 1 har ekstra enkeltseng nyttig for et lite barn. Og det tredje badet er på dette nivået. Som en ekstra funksjon er det et andre grunnleggende kjøkken som er utstyrt med et kjøleskap som gjør det enkelt å lage favorittdrikkene dine mens du sitter ved bassenget. Parasoller, solsenger BBQ etc er rundt bassenget. Villaen har aircon.

TPA163 - Gran Alacant

Flott frontlinje 2 roms hus i det eksklusive Urb. El Faro på Gran Alacant. Med fantastisk utsikt over Middelhavet og Alicante City. Det er virkelig spesielt. Huset består av flotte terrasser foran og bak, men jeg tror at ryggen vil vinne hjertet ditt og sitte ser over Med. Stor stue Diner, fullt utstyrt kjøkken og nede toalett, oppe er det 2 doble soverom (1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenger) og familie bad. Det er en ekstra seng for barn, så huset kan ta 4 voksne og 2 barn. Vakre hager og stort felles svømmebasseng og tennisbaner.

TPA162 - Gran Alacant

Vakker tomannsbolig med nydelig åpen utsikt i Urb. Monte Y Mar, Gran Alacant. Med 3 soverom (1 med dobbeltseng, 2 med 2 enkeltsenger), 3 bad (2 bad med dusj og dusj, 1 med dusj), stor stue / spisestue og fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap / fryser, vaskemaskin, stekeovn Og komfyr. Utenfor er det et 8m x 4m privat svømmebasseng, solarium, terrasse og uteplass. Eiendommen har også privat parkering og garasje, og aircondition i salongen og de 3 soverommene. Nydelig ferie å være her!

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.