Månedens eiendom

Brand New House for sale 130,000€

Demande d'informations

Nom
E-mail

Til Salgs

TS0467 - €325,000

Nydelig frittliggende villa med 5 soverom og 4 bad. etasje er det 3 soverom, hovedsoverommet har en stor terrasse med åpen utsikt og 3 bad, stue, spisestue og terrasse. I tillegg er det en stor underbygg som inkluderer 2 ytterligere soverom 1 bad og stue med ekstra kjøkken. Villaens eiendom har et stort privat svømmebasseng og et utendørskjøkken. Huset har air-condition (hot &cold) overalt. Villaen ligger i det rolige området av nedre Gran Alacant og er bare en kort 15min gange til stranden og en enda kortere spasertur for butikker, barer, restauranter og andre lokale fasiliteter. Denne villaen må sees for å bli verdsatt.

TS0466 - €450,000

Moderne design 3 roms villa i Gran Alacant med omfattende utendørs fasiliteter, inkludert privat basseng, utendørs kjøkken OG boblebad. En i første etasje er en stor stue og åpen planløsning moderne kjøkken, 1 soverom i første etasje med eget bad, sammen med et ekstra vaskerom. I første etasje er det to ytterligere soverom, ett med eget bad sammen med et familiebad. Det er også et stort mesaninområde, for tiden brukt som kontorområde, noe som gir en nydelig følelse av plass til første etasje. UTENFOR som nevnt er et privat svømmebasseng, boblebad og godt utstyrt utenfor kjøkkenet. Overnattingsstedet har sentralvarme og klimaanlegg for gass overalt. Dette overnattingsstedet må verdsettes.

TS0463 - €95,000

Nydelig øverste etasje Leilighet med spektakulær utsikt til Alicante og Alicante bay. 2 soverom, 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenger. Et familiebad. Åpen stue og kjøkken. Åpen terrasse med fantastisk utsikt til Alicante til forsiden av leiligheten. Eiendommen er fullstendig pusset opp. Kort spasertur til felles svømmebassenget. Restauranter, barer og supermarkeder innen kort gangavstand. Må sees for å bli verdsatt.

TS0461 - € 249,000

Plettfri Town House til salgs i den vakre utviklingen av Gran Vista i Gran Alacant. 3 doble soverom, 2 bad, et fullt utstyrt åpen kjøkkenløsning. Stor stue med balkong av. En annen salong ligger i første etasje. Det er en nydelig bakhage med spiseområde sammen med en privat parkering på forsiden av eiendommen. Eiendommen til utviklingen er godt vedlikeholdt som inkluderer en privat tennisbane sammen med et vakkert badeområde med enestående havutsikt.

TS0460 - €550,000

Denne fantastiske 6 Roms villa, sitter på en dobbel 800sqm tomt i Gran Alacant. Villaen har en stor stue og spiseplass med åpen planløsning i første etasje, med et velutstyrt kjøkken. Også i denne etasjen er et dobbelt soverom med eget bad. Patio dører fører til en terrasse og vakre hager, inkludert 12m x 3 m svømmebasseng (pluss vask basseng). I første etasje er 3 soverom, 1-suite og et bad. I kjelleren er det ytterligere to soverom, begge med en-suiter sammen med både et TV-rom og et biljardbordrom. Klimaanlegg i hele villaen. Denne villaen må sees for å bli ve

TS0459 - €130,000

Nydelig splitter ny rekkehus med romslig underhus. I første etasje er det en åpen stue, spisestue og kjøkken. Utenfor kjøkkenet er et lite galleria område. Denne etasjen har også dusjrom. 2 Doble soverom, i første etasje sammen med familie bad. På forsiden av overnattingsstedet finner du en privat parkeringsplass. Hotellet har også et stort felles svømmebasseng. Du finner en kort 10-minutters spasertur fra butikker, barer og restauranter og en 20-minutters spasertur fra de vakre strendene Carabassi og Arenales. Denne eiendommen må sees for å bli verdsatt.

Thansa Estate Agents Limited
Telephone: 0044 (0)7553.512.942
Telephone: 0034 646.225.159
E-mail: info@thansa.com
UK Company Reg no. 10066977

Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.