Månedens eiendom

TS0338 NOW OPEN TO OFFERS ONLY 125,000€

Demande d'informations

Nom
E-mail

Til Salgs

Villa TS0446 - €490,000

Vakkert presentert Villa med privat basseng. 4 doble soverom, 4 Bad, 2 salonger, på gulvet, andre i 1 etasje. Fullt utstyrt kjøkken med alle apparater. En andre "sommerkjøkken" i hagen. Nydelig 9 x 3 m svømmebasseng omgitt av Tun. 21sqm kjelleren. anlagt hage med automatisk vanningssystem. Naturgass gulvvarme, air-condition gjennom. Automatisk nedleggelse blinds på alle vinduer. Må bli sett å bli verdsatt

Detached Villa TS0445 - €299,000

Wonderful Split Level Villa - 4 soverom, 3 bad, stort privat basseng, åpen utsikt, satellitt-TV og wi-fi. Trygt bortgjemt hageområde. På hovednivå er salongen spisestue, hoved kjøkken, 2 soverom og 2 bad (1 ensuite) Downstairs er et stort lavere nivå med andre salong med patio dører som fører til bassengområdet. I denne etasjen finner du to doble soverom, og det er et tredje bad på dette nivået. Som en ekstra funksjon er det et andre grunnleggende kjøkken som er utstyrt med et kjøleskap som gjør det enkelt å lage favorittdrikkene dine mens du sitter ved bassenget. Parasoller, solsenger BBQ etc er rundt bassenget. Villaen har aircon.

TS0444 Puerto Marina Apt - €120,000

Vakkert presentert etasje leilighet i Puerto Marina. 2 soverom, 1 bad inkludert frittstående dusj, utstyrt fullt kjøkken. Tregulv gjennom. Aircondition-enheter i stue og hovedsoverom. Nydelig utenfor området. Tilgang til felles badebasseng. Kort gangavstand til alle fasiliteter inkludert butikker, barer og restauranter. Må bli sett å bli verdsatt.

Villa TS0443 - €365,000

Vakkert presentert romslig Villa i Gran Alacant, med totalt 5 soverom og 4 Bad arrangert som en 3 roms leilighet over 2 etasjer og en ekstra separat 2 romsleilighet i underbuild. Første etasje består av 2 soverom, 2 bad (ett eget bad), stort salongområde med ekstra spisestue og fullt utstyrt kjøkken. Første etasje er 1 soverom med bad (bad) nydelig solarium. Underbuild (kjeller) består av 2 soverom, bad og stor stue, kjøkken/spisestue med en inngang/tilgang til hagen. Eiendommen har funksjonen svømmebasseng og Jacuzzi blander vakkert inn godt vedlikeholdt og velfylte hagen. Parkering innen for 2/3 biler. En fantastisk eiendom som må bli sett å bli verdsatt.

Semi Detached Villa - TS0339 - €260,000

Vakre Tomannsbolig med nydelig åpen utsikt Majadal. Monte Y Mar, Gran Alacant. Med 3 soverom, 3 bad (2 bad med badekar og dusj, 1 med dusj), stor stue/spisestue og fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap/fryser, vaskemaskin, ovn og kokeplate. Ute er det en 8 x 4 m privat svømmebasseng, solarium, terrasse og patio området. Eiendommen har en full størrelse underbuild øyeblikket brukes for lagring og garasje. Denne underbuild er klar for utvikling, og vil legge betydelig verdi til egenskapen. Eiendommen har air condition i salongen og 3 soverom. Villaen er bygd på en 400 ms2 tomt.

House TS0338 - ­€125,000

NYDELIG AURORA PLUSS TOWNHOUSE PÅ ET HJØRNE PLOTT MED UNDERBUILD. 3 SOVEROM, 3 BAD, STUE/SPISESTUE, KJØKKEN MED VERKTØYET ROM SOM HUSER I KJØLESKAP OG VASKEMASKIN. DET ER OGSÅ EN STOR UNDERBUILD BESTÅENDE AV TREDJE SOVEROMMET, SAMMEN MED EN STUE OG TREDJE BADET. UTE ER DET EN SOLTERRASSE MED UTSIKT, UTEPLASS TIL FRONTEN. EIENDOMMEN HAR OGSÅ SIKKERHET GRILLER. FELLES SVØMMEBASSENG I 25YDS. MÅ BLI SETT Å BLI VERDSATT. PRISET TIL Å SELGE.

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.