Månedens eiendom

WONDERFUL PROPERTY

Demande d'informations

Nom
E-mail

Til Salgs

TS0519 - 129,950€

Et herlig 2-roms byhus med 2 bad - og utsikt over felles svømmebasseng. Den har en flott terrasse og balkong på hovedsoverommet. I første etasje er det Lounge Diner Kjøkken Galleria og dusjrom, oppe 2 soverom og hovedbad. I en strålende beliggenhet ca 10 min gange til stranden. å bli sett!

TS0499 - 449,000€ Alicante

ROMSLIG LEILIGHET I SENTRUM AV ALICANTE MED GARASJEPLASS INKLUDERT. Eksepsjonell beliggenhet. Fantastisk leilighet i sentrum av Alicante med et areal på 160 m2. Den har et stort kjøkken/galleri, stue, 3 doble soverom og 2 bad (1 med eget bad).Klimaanlegg kulde og varme. Huset ligger i nærheten av Plaza de la Montañeta i sentrum av Alicante, nær Postiguet-stranden og også nær alle tjenester. Eiendommen har heis. Besøk uten forpliktelse.

TS0488 - €149,000

Vakkert presentert Altomar 1 Rekkehus klar til å flytte inn. 4 soverom, 2 bad og separat toalett. Stor stue ved siden av fullt utstyrt kjøkken. Eiendommen er fullt møblert med nydelige sympatiske møbler og selges som sett. Eiendommen er en del av Altomar samfunnet som inkluderer et stort felles svømmebasseng kompleks sammen med tennisbaner

TS0483 - €385,000

Sjarmerende villa med 3 soverom og nydelige åpne viewnøtter. Eiendommen er alt på ett nivå, bestående av 3 doble soverom, 2 bad, (ett med eget bad). Stor åpen planløsning Stue og spisestue, ved siden av velutstyrt åpen kjøkkenløsning. Den store tomten inkluderer et 8m x 4m svømmebasseng med romerske trinn i tillegg til et eget spesialbygd grillområde. Det er en egen garasje og ekstra off-road parkering. De veletablerte hagene er hyggelig arrangert med en overflod av blomster, busker og trær. Overnattingsstedet har klimaanlegg overalt og sikkerhetsgriller. Dette overnattingsstedet må verdsettes.

TS0472 - €300,000

Vakker villa med 4 soverom og nydelig åpen utsikt. Første etasje består av stor åpen planløsning Stue og spisestue, noe som fører til velutstyrt kjøkken. Det er også 2 soverom og to bad (ett med eget bad) i denne etasjen. Trapper ned fra denne etasjen fører til 2 ytterligere soverom, et stort dusjrom og stor stue / stue. Den 350 kvm tomten inkluderer et nydelig privat svømmebasseng med romerske trinn. Solariet har ytterligere sittegrupper for avslapning og gir spektakulær utsikt til Alicante og fjellene utover. Uvanlig for denne typen eiendom villaen kommer med en garasje sammen med off street parkering. Overnattingsstedet har klimaanlegg overalt. Dette er en plettfri eiendom som må sees for å bli verdsatt.

TS0466 - €450,000

Moderne design 3 roms villa i Gran Alacant med omfattende utendørs fasiliteter, inkludert privat basseng, utendørs kjøkken OG boblebad. En i første etasje er en stor stue og åpen planløsning moderne kjøkken, 1 soverom i første etasje med eget bad, sammen med et ekstra vaskerom. I første etasje er det to ytterligere soverom, ett med eget bad sammen med et familiebad. Det er også et stort mesaninområde, for tiden brukt som kontorområde, noe som gir en nydelig følelse av plass til første etasje. UTENFOR som nevnt er et privat svømmebasseng, boblebad og godt utstyrt utenfor kjøkkenet. Overnattingsstedet har sentralvarme og klimaanlegg for gass overalt. Dette overnattingsstedet må verdsettes.

Thansa Estate Agents Limited
Telephone: 0044 (0)7553.512.942
Telephone: 0034 646.225.159
E-mail: info@thansa.com
UK Company Reg no. 10066977

Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.