Månedens eiendom

TS0337 amazing Villa for sale, must be seen, just reduced to crazy 158,900€

Demande d'informations

Nom
E-mail

Til Salgs

Detached Villa TS0445 - €299,000

Wonderful Split Level Villa - 4 soverom, 3 bad, stort privat basseng, åpen utsikt, satellitt-TV og wi-fi. Trygt bortgjemt hageområde. På hovednivå er salongen spisestue, hoved kjøkken, 2 soverom og 2 bad (1 ensuite) Downstairs er et stort lavere nivå med andre salong med patio dører som fører til bassengområdet. I denne etasjen finner du to doble soverom, og det er et tredje bad på dette nivået. Som en ekstra funksjon er det et andre grunnleggende kjøkken som er utstyrt med et kjøleskap som gjør det enkelt å lage favorittdrikkene dine mens du sitter ved bassenget. Parasoller, solsenger BBQ etc er rundt bassenget. Villaen har aircon.

TS0444 Puerto Marina Apt - €120,000

Vakkert presentert etasje leilighet i Puerto Marina. 2 soverom, 1 bad inkludert frittstående dusj, utstyrt fullt kjøkken. Tregulv gjennom. Aircondition-enheter i stue og hovedsoverom. Nydelig utenfor området. Tilgang til felles badebasseng. Kort gangavstand til alle fasiliteter inkludert butikker, barer og restauranter. Må bli sett å bli verdsatt.

Villa TS0443 - €365,000

Vakkert presentert romslig Villa i Gran Alacant, med totalt 5 soverom og 4 Bad arrangert som en 3 roms leilighet over 2 etasjer og en ekstra separat 2 romsleilighet i underbuild. Første etasje består av 2 soverom, 2 bad (ett eget bad), stort salongområde med ekstra spisestue og fullt utstyrt kjøkken. Første etasje er 1 soverom med bad (bad) nydelig solarium. Underbuild (kjeller) består av 2 soverom, bad og stor stue, kjøkken/spisestue med en inngang/tilgang til hagen. Eiendommen har funksjonen svømmebasseng og Jacuzzi blander vakkert inn godt vedlikeholdt og velfylte hagen. Parkering innen for 2/3 biler. En fantastisk eiendom som må bli sett å bli verdsatt.

Detached Villa TS0337 - €158,900

Denne vakre nydelig presentert tre doble soverom Villa i sin egen tomt med felles svømmebasseng. Stort fullt utstyrt kjøkken, med ny kjøl / frys, oppvaskmaskin, stekeovn komfyr og mikrobølgeovn med galleria fører ut. Nydelig stue spisestue med åpen ild. Downstairs toalett. Det største soverommet har balkong og eget dusjrom, 2 ytterligere soverom med familie bad. Ovenpå er et stort solarium med flott åpen utsikt. Ute er det stor hage med mange frukttrær , og spise området, parkering for 3 biler. Ved inngangsdøren er en herlig overbygd terrasse å nyte solnedgangen kvelden. Felles svømmebasseng. Har aircon, alarm og mange statister. Det mye sees for å bli verdsatt !

Perla TS0320 - €149,500

Herlig quad stil hjørne Villa med stor vakkert presentert stue/spisestue. Åpen løsning fullt utstyrt kjøkken. To doble soverom, 2 bad. Aircondition gjennom. Pen hage og områder for å sitte ute. Solarium med vakker utsikt over Alicante. Utenfor er en parkeringsplass som er en behagelig størrelse for en bil. Samfunnet serveres ved et stort felles svømmebasseng med gangavstand. Eiendommen er priset til å selge raskt og må bli sett å bli verdsatt.

Semi Detached Villa - TS0339 - €260,000

Vakre Tomannsbolig med nydelig åpen utsikt Majadal. Monte Y Mar, Gran Alacant. Med 3 soverom, 3 bad (2 bad med badekar og dusj, 1 med dusj), stor stue/spisestue og fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap/fryser, vaskemaskin, ovn og kokeplate. Ute er det en 8 x 4 m privat svømmebasseng, solarium, terrasse og patio området. Eiendommen har en full størrelse underbuild øyeblikket brukes for lagring og garasje. Denne underbuild er klar for utvikling, og vil legge betydelig verdi til egenskapen. Eiendommen har air condition i salongen og 3 soverom. Villaen er bygd på en 400 ms2 tomt.

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.