Månedens eiendom

WONDERFUL PROPERTY

Demande d'informations

Nom
E-mail

Til Salgs

TS0484 - €395,000

Thansa Estate Agents presenterer et av de beste husene til salgs i Gran Alacant. Det er en villa som ligger i en liten utvikling med kun 16 hus, designet med et høyt nivå av oppmerksomhet på detaljer og avanserte finisher, med en strålende energisertifikatvurdering B. Bygget i 2019, første etasje består av en meget romslig stue/spisestue i dobbel høyde, med åpent kjøkken og mye lys takket være de store vinduene som åpner ut mot terrassen og privat svømmebasseng Opp til første etasje finner vi to store soverom med eget bad og innebygde garderobeskap. I toppetasjen er en flott terrasse på 60 m² med vid utsikt over fjellene, og 360 utsikt. Fantastisk for uteliv. Huset er utstyrt med kanalisert varmt/kaldt klimaanlegg, alarm- og sikkerhetssystem og fiber- og tv-tilkobling. Kjøkkenet og badene er fullt utstyrt. De tre badene har vinduer og direkte ventilasjon.

TS0488 - €149,000

Vakkert presentert Altomar 1 Rekkehus klar til å flytte inn. 4 soverom, 2 bad og separat toalett. Stor stue ved siden av fullt utstyrt kjøkken. Eiendommen er fullt møblert med nydelige sympatiske møbler og selges som sett. Eiendommen er en del av Altomar samfunnet som inkluderer et stort felles svømmebasseng kompleks sammen med tennisbaner

TS0483 - €385,000

Sjarmerende villa med 3 soverom og nydelige åpne viewnøtter. Eiendommen er alt på ett nivå, bestående av 3 doble soverom, 2 bad, (ett med eget bad). Stor åpen planløsning Stue og spisestue, ved siden av velutstyrt åpen kjøkkenløsning. Den store tomten inkluderer et 8m x 4m svømmebasseng med romerske trinn i tillegg til et eget spesialbygd grillområde. Det er en egen garasje og ekstra off-road parkering. De veletablerte hagene er hyggelig arrangert med en overflod av blomster, busker og trær. Overnattingsstedet har klimaanlegg overalt og sikkerhetsgriller. Dette overnattingsstedet må verdsettes.

TS0472 - €300,000

Vakker villa med 4 soverom og nydelig åpen utsikt. Første etasje består av stor åpen planløsning Stue og spisestue, noe som fører til velutstyrt kjøkken. Det er også 2 soverom og to bad (ett med eget bad) i denne etasjen. Trapper ned fra denne etasjen fører til 2 ytterligere soverom, et stort dusjrom og stor stue / stue. Den 350 kvm tomten inkluderer et nydelig privat svømmebasseng med romerske trinn. Solariet har ytterligere sittegrupper for avslapning og gir spektakulær utsikt til Alicante og fjellene utover. Uvanlig for denne typen eiendom villaen kommer med en garasje sammen med off street parkering. Overnattingsstedet har klimaanlegg overalt. Dette er en plettfri eiendom som må sees for å bli verdsatt.

TS0463 - €119,000

Godt presentert første etasje 3 sengs leilighet med nydelig hage. Tre soverom, 1 familiebad. Fin stue og spisestue med åpen kjøkkenløsning. Frontterrassen fører til nydelig hage med forskjellige områder for bespisning og grill. Må ses for å bli verdsatt.

TS0466 - €450,000

Moderne design 3 roms villa i Gran Alacant med omfattende utendørs fasiliteter, inkludert privat basseng, utendørs kjøkken OG boblebad. En i første etasje er en stor stue og åpen planløsning moderne kjøkken, 1 soverom i første etasje med eget bad, sammen med et ekstra vaskerom. I første etasje er det to ytterligere soverom, ett med eget bad sammen med et familiebad. Det er også et stort mesaninområde, for tiden brukt som kontorområde, noe som gir en nydelig følelse av plass til første etasje. UTENFOR som nevnt er et privat svømmebasseng, boblebad og godt utstyrt utenfor kjøkkenet. Overnattingsstedet har sentralvarme og klimaanlegg for gass overalt. Dette overnattingsstedet må verdsettes.

Thansa Estate Agents Limited
Telephone: 0044 (0)7553.512.942
Telephone: 0034 646.225.159
E-mail: info@thansa.com
UK Company Reg no. 10066977

Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.