Månedens eiendom

Wonderful Gran Vista reduced to 220,000€

Demande d'informations

Nom
E-mail

Til Salgs

TS0483 - €385,000

Sjarmerende villa med 3 soverom og nydelige åpne viewnøtter. Eiendommen er alt på ett nivå, bestående av 3 doble soverom, 2 bad, (ett med eget bad). Stor åpen planløsning Stue og spisestue, ved siden av velutstyrt åpen kjøkkenløsning. Den store tomten inkluderer et 8m x 4m svømmebasseng med romerske trinn i tillegg til et eget spesialbygd grillområde. Det er en egen garasje og ekstra off-road parkering. De veletablerte hagene er hyggelig arrangert med en overflod av blomster, busker og trær. Overnattingsstedet har klimaanlegg overalt og sikkerhetsgriller. Dette overnattingsstedet må verdsettes.

TS0472 - €299,000

Vakker villa med 4 soverom og nydelig åpen utsikt. Første etasje består av stor åpen planløsning Stue og spisestue, noe som fører til velutstyrt kjøkken. Det er også 2 soverom og to bad (ett med eget bad) i denne etasjen. Trapper ned fra denne etasjen fører til 2 ytterligere soverom, et stort dusjrom og stor stue / stue. Den 350 kvm tomten inkluderer et nydelig privat svømmebasseng med romerske trinn. Solariet har ytterligere sittegrupper for avslapning og gir spektakulær utsikt til Alicante og fjellene utover. Uvanlig for denne typen eiendom villaen kommer med en garasje sammen med off street parkering. Overnattingsstedet har klimaanlegg overalt. Dette er en plettfri eiendom som må sees for å bli verdsatt.

TS0461 - € 220,000

Plettfri Town House til salgs i den vakre utviklingen av Gran Vista i Gran Alacant. 3 doble soverom, 2 bad, et fullt utstyrt åpen kjøkkenløsning. Stor stue med balkong av. En annen salong ligger i første etasje. Det er en nydelig bakhage med spiseområde sammen med en privat parkering på forsiden av eiendommen. Eiendommen til utviklingen er godt vedlikeholdt som inkluderer en privat tennisbane sammen med et vakkert badeområde med enestående havutsikt.

TS0463 - €119,000

Godt presentert første etasje 3 sengs leilighet med nydelig hage. Tre soverom, 1 familiebad. Fin stue og spisestue med åpen kjøkkenløsning. Frontterrassen fører til nydelig hage med forskjellige områder for bespisning og grill. Må ses for å bli verdsatt.

TS0466 - €450,000

Moderne design 3 roms villa i Gran Alacant med omfattende utendørs fasiliteter, inkludert privat basseng, utendørs kjøkken OG boblebad. En i første etasje er en stor stue og åpen planløsning moderne kjøkken, 1 soverom i første etasje med eget bad, sammen med et ekstra vaskerom. I første etasje er det to ytterligere soverom, ett med eget bad sammen med et familiebad. Det er også et stort mesaninområde, for tiden brukt som kontorområde, noe som gir en nydelig følelse av plass til første etasje. UTENFOR som nevnt er et privat svømmebasseng, boblebad og godt utstyrt utenfor kjøkkenet. Overnattingsstedet har sentralvarme og klimaanlegg for gass overalt. Dette overnattingsstedet må verdsettes.

TS0467 - €325,000

Nydelig frittliggende villa med 5 soverom og 4 bad. etasje er det 3 soverom, hovedsoverommet har en stor terrasse med åpen utsikt og 3 bad, stue, spisestue og terrasse. I tillegg er det en stor underbygg som inkluderer 2 ytterligere soverom 1 bad og stue med ekstra kjøkken. Villaens eiendom har et stort privat svømmebasseng og et utendørskjøkken. Huset har air-condition (hot &cold) overalt. Villaen ligger i det rolige området av nedre Gran Alacant og er bare en kort 15min gange til stranden og en enda kortere spasertur for butikker, barer, restauranter og andre lokale fasiliteter. Denne villaen må sees for å bli verdsatt.

Thansa Estate Agents Limited
Telephone: 0044 (0)7553.512.942
Telephone: 0034 646.225.159
E-mail: info@thansa.com
UK Company Reg no. 10066977

Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.