Månedens eiendom

TS0337 amazing Villa for sale, must be seen, at a brilliant price of 169,950€

Demande d'informations

Nom
E-mail

Til Salgs

Perla TS0320 - €149,500

Herlig quad stil hjørne Villa med stor vakkert presentert stue/spisestue. Åpen løsning fullt utstyrt kjøkken. To doble soverom, 2 bad. Aircondition gjennom. Pen hage og områder for å sitte ute. Solarium med vakker utsikt over Alicante. Utenfor er en parkeringsplass som er en behagelig størrelse for en bil. Samfunnet serveres ved et stort felles svømmebasseng med gangavstand. Eiendommen er priset til å selge raskt og må bli sett å bli verdsatt.

Villa TS0440 - €245,000

Vakre Tomannsbolig med nydelig utsikt over 360 sm2 plot. 3 soverom, 3 bad (2 bad med badekar og dusj, 1 med dusj), stor stue/spisestue og fullt utstyrt kjøkken. Ute er det en 8 x 4 m privat svømmebasseng med romerske trinn, solarium, terrasse og patio området. Eiendommen har også sikkerhet griller, aircondition og takvifter i alle rom. Eiendommen er i gangavstand avstand eller en kort kjøretur til alle fasiliteter og fantastiske sandstrendene i Carabassi.

Semi Detached Villa - TS0339 - €260,000

Vakre Tomannsbolig med nydelig åpen utsikt Majadal. Monte Y Mar, Gran Alacant. Med 3 soverom, 3 bad (2 bad med badekar og dusj, 1 med dusj), stor stue/spisestue og fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap/fryser, vaskemaskin, ovn og kokeplate. Ute er det en 8 x 4 m privat svømmebasseng, solarium, terrasse og patio området. Eiendommen har en full størrelse underbuild øyeblikket brukes for lagring og garasje. Denne underbuild er klar for utvikling, og vil legge betydelig verdi til egenskapen. Eiendommen har air condition i salongen og 3 soverom. Villaen er bygd på en 400 ms2 tomt.

Villa TS102 - €299,000

AMAZING villa i utmerket stand, med 3 soverom, 3 bad (to en-suite), god størrelse stue / spisestue, fullt utstyrt kjøkken, BEAUTIFUL veletablert lite vedlikehold hage, stor garasje til bilen og lagring, ekstra parkering for 2 biler, PRIVAT basseng som er tildekket Søn uteplass, og terrasse med flott utsikt. 3. soverom er nådd ved sin egen trapp, med eget bad og utgang til en fantastisk solarium. Eiendommen har air condition i hele, griller, mygg persienner, selges fullt møblert, i en flott beliggenhet, virkelig må ses

House TS0338 - ­€125,000

NYDELIG AURORA PLUSS TOWNHOUSE PÅ ET HJØRNE PLOTT MED UNDERBUILD. 3 SOVEROM, 3 BAD, STUE/SPISESTUE, KJØKKEN MED VERKTØYET ROM SOM HUSER I KJØLESKAP OG VASKEMASKIN. DET ER OGSÅ EN STOR UNDERBUILD BESTÅENDE AV TREDJE SOVEROMMET, SAMMEN MED EN STUE OG TREDJE BADET. UTE ER DET EN SOLTERRASSE MED UTSIKT, UTEPLASS TIL FRONTEN. EIENDOMMEN HAR OGSÅ SIKKERHET GRILLER. FELLES SVØMMEBASSENG I 25YDS. MÅ BLI SETT Å BLI VERDSATT. PRISET TIL Å SELGE.

New Build Villa TSM 0401 from €197,900

Huset Design-Linda. Dette er en ny bygge egenskapen konsept basert på funksjonalitet og fleksibilitet. Dette er et Tomannsbolig hus på en tomt på opptil 218 kvadratmeter. Kjøperen har kan velge design og materialer som best passer deres behov og krav. Eiendommen er bygget på to etasjer, med mulighet for en underbuild (kjeller) der det er tilgjengelig. Eiendommen har en balkong og en verandaen ved den nydelige bassenget 6 x 3 m (som er inkludert) med tilgang via trapper 2 x 2 meter. Et moderne, komfortabelt og økologiske hus er bare noen av egenskapene til denne attraktive eiendommen. Videre byggmester tilbyr 2, 3 eller 4 soverom, 1, 2 eller 3 bad separat kjøkken eller en åpen stue/kjøkken design. Noen av utformingsfunksjonene er åpent for diskusjon med verktøyet. Ser etter avtale.er åpent for diskusjon med verktøyet. Ser etter avtale.

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.