Månedens eiendom

TS0337 amazing Villa for sale, must be seen, at a brilliant price of 169,950€

Demande d'informations

Nom
E-mail

Utleie

TPA918 - Gran Alacant

Nylig kjøpt vakker oppe grønn leilighet i Urb.Puerto Marino, Gran Alacant med felles basseng, presentert med alle nye møbler til en meget høy standard. 2 soverom (1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenger), 1 bad med badekar og dusj, stue / spisestue med sovesofa og Wifi og britisk TV, fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap / fryser, mikrobølgeovn, vaskemaskin, oppvaskmaskin og stekeovn / komfyr. Det er en spiraltrapp opp til det nydelige solariumet som har grill, solsenger, bord og stoler. Eiendommen har også aircondition i stue / spisestue og begge soverom. Det er ekstra solseng, for å hjelpe deg med å slappe av. Eiendommen ligger nær barer, restauranter, supermarkeder og bussholdeplasser.

TPA117 - Gran Alacant

Flott 3 roms villa med fantastisk åpen utsikt, beliggende i Monte Y Mar, Gran Alacant. Første etasje består av 2 soverom, begge med dobbeltsenger med 2 bad (ett en-suite), stue / spisestue, fullt utstyrt kjøkken. I første etasje som nås med egen inngang er den tredje dobbelt soverom med 2 enkeltsenger , og et veldig stort solarium. The Villa har wifi og aircon. The Villa har en stor hage, fylt med trær og busker, privat svømmebasseng (8m x 4m) med romerske trinn og grillplass . Fra terrassene har villaen spektakulær utsikt til Alicante bukten og området rundt. Det er en ideell beliggenhet med kun 5 minutters gange til nærmeste barer, restauranter og supermarked.

TPA161 - Gran Alacant

Denne praktfulle luksusvilla i Gran Alacant i nærheten av Alicante, ble ferdigstilt i 2015 til de høyeste standarder for design. Villaen har en stor åpen stue og spisestue i første etasje, med fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, vaskemaskin, komfyr komfyr, kjøleskap med fryser etc, som fører utenfor stuen er en terrasse med grill og spisefasiliteter , og 10x5 basseng. I første etasje er det to soverom, begge med eget bad, har master bedroom en privat terrasse. I kjelleren er det ytterligere to soverom og familie bad. Alle rommene har varm kald aircon system. The Villa har wifi og satelitt-TV-system.

TPA123 - Gran Alacant

Urb. Monte Y mar, Gran Alacant. Vakker 2 roms villa med nydelig utsikt og en tilkobling 2 roms leilighet. Hele eiendommen består av 4 store soverom (2 med dobbeltseng, 2 med 2 x enkeltsenger) som kan sove opptil 8 personer. Det er 3 bad totalt, 2 med dusj, ett med badekar og dusj. Det er to stor stue / diners og en god størrelse kjøkken. Leiligheten er koblet til de viktigste Villa, men det har også sin egen inngang fra utsiden. Det er en 8m x 4m basseng med romerske trinn i fine hager. Det er en stor takterrasse med nydelig utsikt over Alicante og områdene rundt. Satellitt-TV, air condition og off-road parkering.

TPA121 - Gran Alacant

Urb. Monte Y mar, Gran Alacant. Sjarmerende villa med nydelig utsikt, med tre soverom, (1 soverom med dobbeltseng, og 2 soverom med 2 enkle senger) 2 bad (ett en-suite), stue / spisestue, fullt utstyrt kjøkken med vaskemaskin, oppvaskmaskin, og alle elektriske apparater. Privat svømmebasseng (8m x 4m) med romerske trinn, store modne hage, stor BBQ området, flott terrasser, solarium og privat parkering.

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.