Månedens eiendom

TS0337 amazing Villa for sale, must be seen, just reduced to crazy 158,900€

Demande d'informations

Nom
E-mail

Utleie

TPA161 - Gran Alacant

Denne praktfulle luksusvilla i Gran Alacant i nærheten av Alicante, ble ferdigstilt i 2015 til de høyeste standarder for design. Villaen har en stor åpen stue og spisestue i første etasje, med fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, vaskemaskin, komfyr komfyr, kjøleskap med fryser etc, som fører utenfor stuen er en terrasse med grill og spisefasiliteter , og 10x5 basseng. I første etasje er det to soverom, begge med eget bad, har master bedroom en privat terrasse. I kjelleren er det ytterligere to soverom og familie bad. Alle rommene har varm kald aircon system. The Villa har wifi og satelitt-TV-system.

TPA151- Gran Alacant

Vakker frittliggende villa på stor 520m² tomt med 4 doble soverom (3 med dobbeltsenger og 1 med 2 x singler), 3 dusjrom {1 er ensuite], stue / spisestue med stor TV, velutstyrt kjøkken med vaskemaskin, oppvaskmaskin, komfyr , Stekeovn, mikrobølgeovn og kjøleskap / fryser. Utenfor er det et 10m x 4m privat svømmebasseng med romerske trinn, utendørs dusj, liggende solsenger, bord og stoler, stort solarium med nydelig utsikt, overdekket terrasse. Eiendommen har også klimaanlegg og sikkerhetsgriller. Off-road parkering

TPA918 - Gran Alacant

Nylig kjøpt vakker oppe grønn leilighet i Urb.Puerto Marino, Gran Alacant med felles basseng, presentert med alle nye møbler til en meget høy standard. 2 soverom (1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenger), 1 bad med badekar og dusj, stue / spisestue med sovesofa og Wifi og britisk TV, fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap / fryser, mikrobølgeovn, vaskemaskin, oppvaskmaskin og stekeovn / komfyr. Det er en spiraltrapp opp til det nydelige solariumet som har grill, solsenger, bord og stoler. Eiendommen har også aircondition i stue / spisestue og begge soverom. Det er ekstra solseng, for å hjelpe deg med å slappe av. Eiendommen ligger nær barer, restauranter, supermarkeder og bussholdeplasser.

TPA117 - Gran Alacant

Flott 3 roms villa med fantastisk åpen utsikt, beliggende i Monte Y Mar, Gran Alacant. Første etasje består av 2 soverom, begge med dobbeltsenger med 2 bad (ett en-suite), stue / spisestue, fullt utstyrt kjøkken. I første etasje som nås med egen inngang er den tredje dobbelt soverom med 2 enkeltsenger , og et veldig stort solarium. The Villa har wifi og aircon. The Villa har en stor hage, fylt med trær og busker, privat svømmebasseng (8m x 4m) med romerske trinn og grillplass . Fra terrassene har villaen spektakulær utsikt til Alicante bukten og området rundt. Det er en ideell beliggenhet med kun 5 minutters gange til nærmeste barer, restauranter og supermarked.

TPA123 - Gran Alacant

Urb. Monte Y mar, Gran Alacant. Vakker 2 roms villa med nydelig utsikt og en tilkobling 2 roms leilighet. Hele eiendommen består av 4 store soverom (2 med dobbeltseng, 2 med 2 x enkeltsenger) som kan sove opptil 8 personer. Det er 3 bad totalt, 2 med dusj, ett med badekar og dusj. Det er to stor stue / diners og en god størrelse kjøkken. Leiligheten er koblet til de viktigste Villa, men det har også sin egen inngang fra utsiden. Det er en 8m x 4m basseng med romerske trinn i fine hager. Det er en stor takterrasse med nydelig utsikt over Alicante og områdene rundt. Satellitt-TV, air condition og off-road parkering.

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.