Månedens eiendom

TS0337 amazing Villa for sale, must be seen, at a brilliant price of 169,950€

Demande d'informations

Nom
E-mail

Til Salgs

Detached Villa TS0337 - €169,950

Denne vakre nydelig presentert tre doble soverom Villa i sin egen tomt med felles svømmebasseng. Stort fullt utstyrt kjøkken, med ny kjøl / frys, oppvaskmaskin, stekeovn komfyr og mikrobølgeovn med galleria fører ut. Nydelig stue spisestue med åpen ild. Downstairs toalett. Det største soverommet har balkong og eget dusjrom, 2 ytterligere soverom med familie bad. Ovenpå er et stort solarium med flott åpen utsikt. Ute er det stor hage med mange frukttrær , og spise området, parkering for 3 biler. Ved inngangsdøren er en herlig overbygd terrasse å nyte solnedgangen kvelden. Felles svømmebasseng. Har aircon, alarm og mange statister. Det mye sees for å bli verdsatt !

Reduced TSK0328 - House in Balsares €130,000

Ligger i den sjarmerende lille landsbyen Balsares, liten Guadalmina av kun 18 hus med utsikt over nå gitt, en 18-hulls golfbanen. Bare noen minutter fra Gran Alacant betyr alle lokale fasiliteter er lett tilgjengelig. Fiske landsby av Santa Pola er bare en kort biltur unna som er flyplassen og travle byen Alicante. Bygget til en meget høy standard, Dette splitter nye, store byhuset kort består av: 4 soverom, 3 bad, stort kjøkken (12m 2) med galleria, stue / spisestue og foran balkong, under bygge (16m 2), privat sikker, underjordisk parkering for 2 biler og et felles svømmebasseng. Blir solgt til off-plan pris, men klar nå, tilbyr dette umiddelbar gjennomføring. Nylig verdsatt mye høyere enn salgsprisen betyr et boliglån vil være garantert, hvis nødvendig. Seriøse tilbud invitert og en del exchange vil bli vurdert. Anledningen vil ikke være tilgjengelig for lenge, så seriøse henvendelser Vennligst. Flere detaljer og gulvet planer tilgjengelig på...

Quad-Villa (Perla+ design) TS0335 - €169,000

Vakre Tomannsbolig mange tilleggsfunksjoner. Stor presentert fantastisk stue/spisestue med norske Yodel Logg brenner. Nye åpent fullt utstyrt kjøkken med "toppen av serien" enheter og integrert apparater, marmor arbeidet overflaten. To soverom, 1 våt rom, 1 med egne bad. Air-condition i både soverom og stue. Første etasjer galleria og terrasse med vakker utsikt over Alicante. Høyere solarium har eksterne lagringsenheter. Underetasjen har et fullt utstyrt vaskerom med tørketrommel hårføner og ekstra kjøleskap fryser. Dette fører til dekket parkeringsplass som er en behagelig størrelse for en bil. Utenfor eiendommen finnes et stupebasseng, omgitt av lett vedlikeholdt terrasser med busker. Eiendommen er priset til å selge raskt, og selges som sett (i henhold til visse personlige elementer) en enestående egenskap som må bli sett å bli verdsatt.

Apt TS0334 - €140,000

Vakker Leiligheten Majadal Novamar 4, Gran Alacant, det er en stille fellesskap med flott felles svømmebasseng. Leiligheten har 2 soverom, 2 bad (1 med dusj, 1 med badekar og dusj), stue med satellitt-TV, fullt utstyrt kjøkken spiseplass. Den har air condition I stue og hovedsoverom. Ute er det terrasse, ovenpå en herlig privat solterrasse med åpen utsikt. Egenskapen er i en god beliggenhet med lett tilgang til fantastiske strender, barer, restauranter og butikker.

VILLA TS0322 - 259,000€

Nydelig Villa med en stor tomt og privat basseng, med 2 soverom, 2 bad, hvorav det ene har eget bad, stue med britiske satellitt-TV og wifi installert, som fører til spisestue, fullt utstyrt kjøkken med alle nye hvitevarer. Utenfor er det en fantastisk solarium med flott åpen utsikt, det er en 400 kvm tomt med en 8x4 svømmebasseng med romerske trinn, er det et område med bordtennis satt opp. Det er privat parkering på tomten. The Villa kommer som sett, med virkelig god kvalitet møbler. Eiendom priset til å selge raskt. Må sees!

House TS0333- €189,000

LOVELY CORNER HOUSE i Novamar VI MED EN MEGET STOR TERRASSE. DETTE ER EN Opp-ned huset, fra inngangsdøren og GARDEN, du har 3 doble soverom og bad med badekar og dusj. Trapper fører til en åpen stue med spiseplass, og amerikansk stil komplett kjøkken. Det andre badet er i denne etasjen. Fra salongen, DET dører som fører til stor terrasse med uteservering. Det har sikret parkeringsplass. Aircon og har wifi. Den felles svømmebasseng er fantastisk, med barnebasseng og Jacuzzi

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.