Månedens eiendom

TS0338 NOW OPEN TO OFFERS ONLY 125,000€

Demande d'informations

Nom
E-mail

Til Salgs

Apt TS0334 - €140,000

Vakker Leiligheten Majadal Novamar 4, Gran Alacant, det er en stille fellesskap med flott felles svømmebasseng. Leiligheten har 2 soverom, 2 bad (1 med dusj, 1 med badekar og dusj), stue med satellitt-TV, fullt utstyrt kjøkken spiseplass. Den har air condition I stue og hovedsoverom. Ute er det terrasse, ovenpå en herlig privat solterrasse med åpen utsikt. Egenskapen er i en god beliggenhet med lett tilgang til fantastiske strender, barer, restauranter og butikker.

VILLA TS0322 - 259,000€

Nydelig Villa med en stor tomt og privat basseng, med 2 soverom, 2 bad, hvorav det ene har eget bad, stue med britiske satellitt-TV og wifi installert, som fører til spisestue, fullt utstyrt kjøkken med alle nye hvitevarer. Utenfor er det en fantastisk solarium med flott åpen utsikt, det er en 400 kvm tomt med en 8x4 svømmebasseng med romerske trinn, er det et område med bordtennis satt opp. Det er privat parkering på tomten. The Villa kommer som sett, med virkelig god kvalitet møbler. Eiendom priset til å selge raskt. Må sees!

TS0321- €390.000 Reduced

UAVHENGIG VILLA PÅ 2000 kvm tomt, i Santa POLA.WITH fire doble soverom, og 3 bad, 2 har bad, utstyrt kjøkken, med oppholdsrom Består av stue og spisestue, har hoved LOUNGE en flott terrasse med utsikt over bassenget. Utenfor er det en 8X4 SVØMMEBASSENG med sommer kjøkken, spisestue og overbygget terrasse, også et dusjrom og omkledningsrom. Virkelig må sees, bare vakker.

New Build Villa TSM 0401 from €197,900

Huset Design-Linda. Dette er en ny bygge egenskapen konsept basert på funksjonalitet og fleksibilitet. Dette er et Tomannsbolig hus på en tomt på opptil 218 kvadratmeter. Kjøperen har kan velge design og materialer som best passer deres behov og krav. Eiendommen er bygget på to etasjer, med mulighet for en underbuild (kjeller) der det er tilgjengelig. Eiendommen har en balkong og en verandaen ved den nydelige bassenget 6 x 3 m (som er inkludert) med tilgang via trapper 2 x 2 meter. Et moderne, komfortabelt og økologiske hus er bare noen av egenskapene til denne attraktive eiendommen. Videre byggmester tilbyr 2, 3 eller 4 soverom, 1, 2 eller 3 bad separat kjøkken eller en åpen stue/kjøkken design. Noen av utformingsfunksjonene er åpent for diskusjon med verktøyet. Ser etter avtale.er åpent for diskusjon med verktøyet. Ser etter avtale.

Villa TSK0327 - €285.000

Eksepsjonell verdi, med mange statister og selges fullt møblert. Nylig konvertert og komplett med alle nødvendige lisenser denne eiendommen består av 5 store soverom, 3 bad, stue-spisestue med fungerende peis, fullt utstyrt kjøkken, veranda område, solarium, eksterne lagringsenheter skap og grillområde . Uteområdet er pent designet og er svært lite vedlikehold. Eiendommen har også privat parkering. Ekstra inkluderer: Varmt og kaldt Air-condition, gitter, myggnett, takvifter, Sentralvarme, garderober, Attraktiv forfengelighet enheter, 2 ekstra doble soverom Vise Anbefalt

TSK0999 - Rare opportunity

Sjelden mulighet for deg å fullføre ditt nye hjem til dine spesifikasjoner, velg din egen kjøkken og bad! Full Prosjekt tilgjengelig, inkludert full lisens og arkitekt planer tilgjengelig! Beliggende i Los Bayas, så 15 minutter fra flyplassen, på en tomt størrelse på 10,720m2, er det en bygge størrelse på 170m2 med terrasse på 25m2. Vi kan fungere som prosjektleder for å fullføre byggingen, være dine øyne i Spania!

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.