Månedens eiendom

TS0337 amazing Villa for sale, must be seen, just reduced to crazy 158,900€

Demande d'informations

Nom
E-mail

Til Salgs

Reduced TSK0328 - House in Balsares €130,000

Ligger i den sjarmerende lille landsbyen Balsares, liten Guadalmina av kun 18 hus med utsikt over nå gitt, en 18-hulls golfbanen. Bare noen minutter fra Gran Alacant betyr alle lokale fasiliteter er lett tilgjengelig. Fiske landsby av Santa Pola er bare en kort biltur unna som er flyplassen og travle byen Alicante. Bygget til en meget høy standard, Dette splitter nye, store byhuset kort består av: 4 soverom, 3 bad, stort kjøkken (12m 2) med galleria, stue / spisestue og foran balkong, under bygge (16m 2), privat sikker, underjordisk parkering for 2 biler og et felles svømmebasseng. Blir solgt til off-plan pris, men klar nå, tilbyr dette umiddelbar gjennomføring. Nylig verdsatt mye høyere enn salgsprisen betyr et boliglån vil være garantert, hvis nødvendig. Seriøse tilbud invitert og en del exchange vil bli vurdert. Anledningen vil ikke være tilgjengelig for lenge, så seriøse henvendelser Vennligst. Flere detaljer og gulvet planer tilgjengelig på...

Apt TS0334 - €140,000

Vakker Leiligheten Majadal Novamar 4, Gran Alacant, det er en stille fellesskap med flott felles svømmebasseng. Leiligheten har 2 soverom, 2 bad (1 med dusj, 1 med badekar og dusj), stue med satellitt-TV, fullt utstyrt kjøkken spiseplass. Den har air condition I stue og hovedsoverom. Ute er det terrasse, ovenpå en herlig privat solterrasse med åpen utsikt. Egenskapen er i en god beliggenhet med lett tilgang til fantastiske strender, barer, restauranter og butikker.

VILLA TS0322 - 259,000€

Nydelig Villa med en stor tomt og privat basseng, med 2 soverom, 2 bad, hvorav det ene har eget bad, stue med britiske satellitt-TV og wifi installert, som fører til spisestue, fullt utstyrt kjøkken med alle nye hvitevarer. Utenfor er det en fantastisk solarium med flott åpen utsikt, det er en 400 kvm tomt med en 8x4 svømmebasseng med romerske trinn, er det et område med bordtennis satt opp. Det er privat parkering på tomten. The Villa kommer som sett, med virkelig god kvalitet møbler. Eiendom priset til å selge raskt. Må sees!

TS0321- €390.000 Reduced

UAVHENGIG VILLA PÅ 2000 kvm tomt, i Santa POLA.WITH fire doble soverom, og 3 bad, 2 har bad, utstyrt kjøkken, med oppholdsrom Består av stue og spisestue, har hoved LOUNGE en flott terrasse med utsikt over bassenget. Utenfor er det en 8X4 SVØMMEBASSENG med sommer kjøkken, spisestue og overbygget terrasse, også et dusjrom og omkledningsrom. Virkelig må sees, bare vakker.

New Build Villa TSM 0401 from €197,900

Huset Design-Linda. Dette er en ny bygge egenskapen konsept basert på funksjonalitet og fleksibilitet. Dette er et Tomannsbolig hus på en tomt på opptil 218 kvadratmeter. Kjøperen har kan velge design og materialer som best passer deres behov og krav. Eiendommen er bygget på to etasjer, med mulighet for en underbuild (kjeller) der det er tilgjengelig. Eiendommen har en balkong og en verandaen ved den nydelige bassenget 6 x 3 m (som er inkludert) med tilgang via trapper 2 x 2 meter. Et moderne, komfortabelt og økologiske hus er bare noen av egenskapene til denne attraktive eiendommen. Videre byggmester tilbyr 2, 3 eller 4 soverom, 1, 2 eller 3 bad separat kjøkken eller en åpen stue/kjøkken design. Noen av utformingsfunksjonene er åpent for diskusjon med verktøyet. Ser etter avtale.er åpent for diskusjon med verktøyet. Ser etter avtale.

Villa TS200 - €239.000

I Gran Alacant. Flott enebolig med fantastisk utsikt. 3 soverom, 3 bad (2 en-suite med badekar og dusj, ett med dusj), stue / spisestue med peis, fullt utstyrt kjøkken. Utenfor er det en overbygd terrasse, privat svømmebasseng, solarium med nydelig utsikt, sittegruppe, OFF-ROAD parkering for minst 2 biler. Eiendommen har også sentralvarme, gitter og takvifter i alle soverom.

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.