Månedens eiendom

TS0338 NOW OPEN TO OFFERS ONLY 115,000€

Demande d'informations

Nom
E-mail

Til Salgs

TS0444 Puerto Marina Apt - €120,000

Vakkert presentert etasje leilighet i Puerto Marina. 2 soverom, 1 bad inkludert frittstående dusj, utstyrt fullt kjøkken. Tregulv gjennom. Aircondition-enheter i stue og hovedsoverom. Nydelig utenfor området. Tilgang til felles badebasseng. Kort gangavstand til alle fasiliteter inkludert butikker, barer og restauranter. Må bli sett å bli verdsatt.

Villa TS0443 - €365,000

Vakkert presentert romslig Villa i Gran Alacant, med totalt 5 soverom og 4 Bad arrangert som en 3 roms leilighet over 2 etasjer og en ekstra separat 2 romsleilighet i underbuild. Første etasje består av 2 soverom, 2 bad (ett eget bad), stort salongområde med ekstra spisestue og fullt utstyrt kjøkken. Første etasje er 1 soverom med bad (bad) nydelig solarium. Underbuild (kjeller) består av 2 soverom, bad og stor stue, kjøkken/spisestue med en inngang/tilgang til hagen. Eiendommen har funksjonen svømmebasseng og Jacuzzi blander vakkert inn godt vedlikeholdt og velfylte hagen. Parkering innen for 2/3 biler. En fantastisk eiendom som må bli sett å bli verdsatt.

Apt TS0334 - €140,000

Vakker Leiligheten Majadal Novamar 4, Gran Alacant, det er en stille fellesskap med flott felles svømmebasseng. Leiligheten har 2 soverom, 2 bad (1 med dusj, 1 med badekar og dusj), stue med satellitt-TV, fullt utstyrt kjøkken spiseplass. Den har air condition I stue og hovedsoverom. Ute er det terrasse, ovenpå en herlig privat solterrasse med åpen utsikt. Egenskapen er i en god beliggenhet med lett tilgang til fantastiske strender, barer, restauranter og butikker.

TS0321- €390.000 Reduced

UAVHENGIG VILLA PÅ 2000 kvm tomt, i Santa POLA.WITH fire doble soverom, og 3 bad, 2 har bad, utstyrt kjøkken, med oppholdsrom Består av stue og spisestue, har hoved LOUNGE en flott terrasse med utsikt over bassenget. Utenfor er det en 8X4 SVØMMEBASSENG med sommer kjøkken, spisestue og overbygget terrasse, også et dusjrom og omkledningsrom. Virkelig må sees, bare vakker.

New Build Villa TSM 0401 from €197,900

Huset Design-Linda. Dette er en ny bygge egenskapen konsept basert på funksjonalitet og fleksibilitet. Dette er et Tomannsbolig hus på en tomt på opptil 218 kvadratmeter. Kjøperen har kan velge design og materialer som best passer deres behov og krav. Eiendommen er bygget på to etasjer, med mulighet for en underbuild (kjeller) der det er tilgjengelig. Eiendommen har en balkong og en verandaen ved den nydelige bassenget 6 x 3 m (som er inkludert) med tilgang via trapper 2 x 2 meter. Et moderne, komfortabelt og økologiske hus er bare noen av egenskapene til denne attraktive eiendommen. Videre byggmester tilbyr 2, 3 eller 4 soverom, 1, 2 eller 3 bad separat kjøkken eller en åpen stue/kjøkken design. Noen av utformingsfunksjonene er åpent for diskusjon med verktøyet. Ser etter avtale.er åpent for diskusjon med verktøyet. Ser etter avtale.

Villa TSK0327 - €285.000

Eksepsjonell verdi, med mange statister og selges fullt møblert. Nylig konvertert og komplett med alle nødvendige lisenser denne eiendommen består av 5 store soverom, 3 bad, stue-spisestue med fungerende peis, fullt utstyrt kjøkken, veranda område, solarium, eksterne lagringsenheter skap og grillområde . Uteområdet er pent designet og er svært lite vedlikehold. Eiendommen har også privat parkering. Ekstra inkluderer: Varmt og kaldt Air-condition, gitter, myggnett, takvifter, Sentralvarme, garderober, Attraktiv forfengelighet enheter, 2 ekstra doble soverom Vise Anbefalt

Thansa Estate Agents Limited
Correos de Apartado 1040
Gran Alacant
03130 Santa Pola, Alicante
Spain
Telephone: 0034 646 225 159
E-mail: info@thansa.com
Company Registration no. 10066977
Copyright 2016 Thansa Estate Agents Limited. All rights reserved.